Çerkezköyspor üç puana odaklandı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor yarın oynayacağı Garajlar Taçspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta Sultanb

9.12.2011 17:58:00 0
Çerkezköyspor üç puana odaklandı
Bölgesel Amatör Lig’de inişli çıkışlı bir performans sürdüren temsilcimiz Çerkezköyspor 10.hafta karşılaşmasında evinde Garajlar Taçspor’u konuk edecek.
 
ÇERKEZKÖYSPOR ONUNCU SIRADA YER ALIYOR
Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor Garajlar Taçspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimiz Çerkezköyspor’da sakatlıkları süren Tolga, Volkan Erdoğan ve Hakan ile cezalı bulunan Ramazan karşılaşmada oynamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Orçun’un durumu ise maç saatinde belli olacak. 9 puanla onuncu sırada yer alan Çerkezköyspor üç galibiyet ve beş mağlubiyeti bulunuyor. F.Karagümrükspor ile Akyazıspor karşısında alınan galibiyetlerin ardından büyük moral bularak  Sultanbeyli Belediyespor deplasmanına çıkan temsilcimiz karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
ÜÇ PUANLA KAPATMIŞTI
Lige iyi başlayamamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanan konuk ekip Garajlar Taçspor ise oynadığı dokuz karşılaşmada 3 galibiyet, üç beraberlik ve iki mağlubiyet ile 12 puanda bulunuyor. Bir önceki hafta kendi evinde Beşyüzevlerspor’u konuk eden Garajlar Taçspor rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan da 3-1’lik skor ile galip ayrılmıştı.
 
“MAĞLUBİYETİ UNUTTURMAK İSTİYORUZ” 
Ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz” Ligde alt sıralarda olmamıza rağmen alacağımız bir galibiyet ile ilk üçe yükselebiliriz. Bizim yer aldığımız grup gerçekten çok karışık. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Garajlar Taçspor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılarak taraftarımıza Sultanbeyli Belediyespor yenilgisini unutturmak istiyoruz. Pazar günü bütün taraftarlarımızı karşılaşmaya davet ediyorum” diye konuştu.
 
BOZ: ''ÜÇ PUANDAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''
Çerkezköyspor Genel Kaptanı Hüseyin Boz, karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını, kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Hüseyin Boz, futbolcularının kendilerine galibiyet yaşatacaklarına inandığını söyleyerek taraftarları müsabakaya beklediklerini belirtti. Çerkezköyspor Garajlar Taçspor karşılaşması yarın saat  13.30'da Çerkezköy Şehir Stadı'nda oynanacak.  
 
4 KARŞILAŞMA VAR 

Lig’de 17 puanla ilk sırada bulunan F.Karagümrükspor ise kendi evinde Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma ise İstanbul Vefa Stadyumunda oynanacak. Ligde zirveyi ilgilendiren karşılaşma ise Adapazarıspor evinde Silivrispor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Erenler Çim Sahası’nda saat 13.30’da başlayacak. Lig’de orta sıralarda bulunan Beşyüzevlerspor ile Yeniköyspor Yıldıztabya Sahası’nda saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor ise Pazar günü Vitraspor’a konuk olacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10