Sitespor Şarköyspor deplasmanında

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sitespor yarın Şarköyspor ile karşı karşıya gelecek. Dört hafta sonunda üç puanla altıncı sırada bulunan Sitespor yarın oynayacağı Şarköyspor karşıl

9.12.2011 18:17:00 0
Sitespor Şarköyspor deplasmanında
Sitespor yarın oynayacağı Şarköyspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı
 
3 PUANI BULUNUYOR
Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Sitespor ligde üçüncü hafta karşılaşmasında kendi evinde Çorlu Sanayispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça istediği gibi başlamayan temsilcimiz kalesinde goller gördü. Farkı artırdıktan sonra rahatlayan konuk ekip karşılaşmanın ikinci devresinde de üst üste goller bularak karşılaşmadan 5-0’lık galibiyet çıkarmıştı.Sitespor ligde oynadığı dört karşılaşmada 1 galibiyet 3 yenilgi ile üç puanla altıncı sırada bulunuyor.
 
ŞARKÖYSPOR PUAN İSTİYOR
Sitespor Şarköyspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarının üç puan üzerine kurguladı. Ligde üst sıraları hedefleyen Sitespor mutlak kazanmak zorunda.Şarköyspor ise şimdiye kadar oynadığı karşılaşmalarda puan yüzü göremedi. Son olarak Veliköyspor ile kendi evinde karşı karşıya gelen Şarköyspor karşılaşmada mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci devre beraberlik golünü buldu. Rakibinin son dakikalarda gelen golüne engel olamayan Şarköyspor karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Rakiplerine karşı bir türlü istediği oyunu sergileyemeyen Şarköyspor Sitespor karşısında puan yada puanlarla tanışmak istiyor.
 
13.00’DE BAŞLAYACAK

Şarköyspor ile Sitespor Malkara 14 Kasım Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise  Murat Yücebaşoğlu, Ferdi Ertekin ve Zafer Demirel hakem üçlüsü yönetecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10