Eşi eve dönmeyince dehşet saçtı; 3 ölü

Lüleburgaz’da evi terk edip babasının evine dönen eşini almaya giden damat kayınpederinin 2 kardeşi ile 1 komşusunu pompalı tüfekle öldüren Salih Demirler olaydan 6 saat sonra yakalandı. Lüleburgaz’a getir

Çerkezköy 10.12.2011 18:26:00 0
Eşi eve dönmeyince dehşet saçtı; 3 ölü
Olay, önceki gece Lüleburgaz Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. Saray’da eşi Salih Demirler ile birlikte yaşayan Filiz Demirler, kısa bir süre önce evi terk ederek Lüleburgaz'da oturan babası İsmet Dik'in evine döndü. Eşinin evi terk etmesine sinirlenen Salih Demirler, önceki gece pompalı tüfekle kayınpederinin evine gitti, ancak eşini dönmeye ikna edemedi. Bu sırada eşinin ailesi ile aralarında tartışma çıktı.
 
3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ
Eşinin eve dönmeyeceğini söylemesi üzerine Salih Demirler, yanında getirdiği pompalı tüfekle rastgele ateş etmeye başladı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla kayınpederinin kardeşleri 46 yaşındaki Şakir Dik ve 44 yaşındaki Sabri Dik ile komşuları 31 yaşındaki Ali Çakan ve 30 yaşındaki Volkan Çadır'ı yaraladıktan sonra Salih Demirler, otomobille kaçtı. Ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Şakir Dik, Sabri Dik ve Ali Çakan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Volkan Çadır'ın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 
 
ARAÇ TERK EDİLMİŞ OLARAK BULUNDU
Polisin evde yaptığı incelemede 10 boş fişek bulundu. Salih Demirler'in kaçtığı 59 PK 324 plakalı otomobil, Saray’a bağlı Büyükyoncalı Beldesi'nde terk edilmiş halde bulundu.
 
6 SAAT SONRA YAKALANDI
Lüleburgaz’da kendisini terk eden eşini evine götürmek için gittiği evde kayınpederinin 2 kardeşi ile 1 komşusunu pompalı tüfekle öldüren Salih Demirler olaydan 6 saat sonra yakalandı. Lüleburgaz’a getirilerek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan 36 yaşındaki Salih Demirler’in, tek amacının üç gün önce evi terk eden eşini evine götürmek olduğunu söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Lüleburgaz Adliyesi’ne sevk edilen Salih Demirler’in üzerine polis ekiplerince çelik yelek giydirildi.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10