Silivrispor Adapazarı’ndan bir puanla döndü 2-2

Bölgesel Amatör Ligin 10. Haftasında Adapazarıspor kendi sahasında Silivrispor’u konuk etti. Mavi-Beyazlılar 1-0 mağlup duruma düştükleri karşılaşmada 2-1 öne geçmelerine rağmen skoru koruyamayarak ve s

12.12.2011 18:30:00 0
Silivrispor Adapazarı’ndan bir puanla döndü 2-2
SAAT 13.30’DA BAŞLADI
Temsilcimiz Çerkezköyspor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta Adapazarıspor ile Silivrispor karşı karşıya geldi. Saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Serhat, İhsan, Yasin(Uğur), Fatih, Nizamettin, Sezer(Mesut), Cem, Kerem, Zülküf, Semih Özdemir,Akın ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Silivrispor Hamdi, Fatih, Vahit, Özgür, Kıvanç, Mehmet, Metin(Ersal), Nazif, Ali Yavuz, Saruhan(Cemal), Melis (Feyyaz) kadrosu ile başladı.
 
EV SAHİBİ EKİP BERABERLİĞİ YAKALADI
Karşılaşmaya çok etkili başlayan konuk ekip Silivrispor karşılaşmanın 4.dakikasında geliştirdiği organize atakta golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Nazif düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle rahatlayan konuk ekip ikinci gol için mücadele ederken, ev sahibi ekip ise beraberlik mücadelesi verdi. Ataklarını beraberlik için sürdüren ev sahibi ekip taraftarının desteği ile beraberlik golünü buldu. Sol kanattan gelişen atakta defansın arkasında topla buluşan Zülküf şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.
 
KARŞILAŞMA 2-2 SONA ERDİ

Her iki takımında açık futbol sergilediği karşılaşmada ataklarını sürdüren ev sahibi ekip Adapazarıspor 41.dakikada Nizamettin’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci devresine mağlup başlayan konuk ekip Silivrispor sağlı sollu ataklarla beraberliği yakalamak istedi. 71.dakikada Cem Kasap’ın kırmızı kart görmesiyle eksik kalan rakibi karşısında beraberlik golünü arayan konuk ekip 75.dakikada Ali Yavuz ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 2-2’lik eşitlik ile sona erdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10