Çelik ve Kılınç ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy’ün sevilen simalarından Müslümoğulları İnşaat’ın ortaklarından Sümmani Çelik’in yeğeni Ersin Çelik ile Mevlüde-Ali Kılınç ailesinin kızları Zuhal Kılınç ge

Çerkezköy 13.12.2011 17:45:00 0
Çelik ve Kılınç ailelerinin mutlu günü
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
Genç çiftin düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Tekirdağ İl Genel meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın ile çok sayıda davetli katıldı.
 
YÖRESEL OYUNLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Müslümoğulları’nın mutlu gününde küçük yaştaki Erzurumlu gençlerin sergilediği Erzurum yöresine ait folklor oyunlarından Erzurum Barı ve Bıçak Oyunu izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Folklor ekibinin gösterisinin ardından gelinle damat kendileri için hazırlanan görkemli düğün pastasını birlikte kesti. Düğün pastasının davetlilere ikram edilmesinin ardından takı töreniyle devam eden Çelik ve Kılınç ailelerinin mutlu gününde gelin ve damadın yakınları genç çifte hayırlı bir ömür geçirmeleri yönünde temennilerde bulundu. Dekor Düğün Salonu’nda 12.00’da başlayan tören saat 17.00’da sona erdi.
 
Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10