Çerkezköy polisinden kaçamadılar

İstanbul’a bağlı Binkılıç’taki bir mağazadan bir adet LCD televizyon çaldıkları iddia edilen 3 kişi Çerkezköy’de kıskıvrak yakalandı. Olayla ilgili Murat.B(26), Yaşar B.(28) ve Halim A.(25) g

Çerkezköy 13.12.2011 18:30:00 0
Çerkezköy polisinden kaçamadılar

İstanbul’a bağlı Binkılıç’ta hırsızlık olayına karışan üç kişi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çerkezköy’de kıskıvrak yakalandı.

YÜNSA KAVŞAĞINDA YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: “İstanbul Binkılıç’ta bir işyerinde hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, şahısları Çerkezköy’e gelebileceği ihtimali üzerine harekete geçti. Yaptığı Mobese incelemesinde, İstanbul’da hırsızlık olayına karışan 60 ZJ 292 plakalı aracın Tugay Kavşağı’ndan Yünsa Kavşağı’na seyir halinde olduğunu tespit eden Çerkezköy Polisi’nin dikkatli ve duyarlı çalışması sonucu araç ve araç içinde bulunan Murat.B(26), Yaşar B.(28) ve Halim A(25)Yünsa Kavşağı’nda kıskıvrak yakalandı. 
 
3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis ekiplerinin araçta yaptığı incelemede aracın arka camının kırık, ön camının ise çatlak olduğu belirlendi. Ayrıca İstanbul’dan çalındığı iddia edilen bir adet LCD televizyon da aracın bagajında bulundu. Olayla ilgili Murat.B(26), Yaşar B.(28) ve Halim A.(25) gözaltına alınarak, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Hırsızlıkta kullandıkları araç da çekici vasıtasıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne çekildi.
 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10