Kızılpınar Belediyespor tutulmuyor 7-3

Tekirdağ 1. Amatör B grubunda bulunan temsilcilerimiz Kızılpınar Belediyespor ile Trexta Fevzipaşaspor Kızılpınar Sahası’nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iki farklı mağlup duruma dü

13.12.2011 18:41:00 0
Kızılpınar Belediyespor tutulmuyor 7-3
Kızılpınar Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Trexta Fevzipaşaspor’u farklı geçerek haftayı galibiyet ile kapattı.
 
TREXTA FEVZİPAŞASPOR ÖNE GEÇTİ
Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşma soğuk havada oynandı. Karşılaşmaya konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor’un başlama vuruşuyla başlandı. İlk dakikalarda oyuna hakimiyetini koymak isteyen Trexta Fevzipaşaspor istediğini 11. dakikada Onur’la buldu. Sol kanattan gelişen atakta Onur bireysel becerisiyle iki adam eksilterek kaleyi gördü vuruşunu yaptı. Topa uzanamayan kaleci Emre’nin yanından top ağlarla buluşarak Trexta Fevzipaşaspor öne geçti.
 
GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ
Golün ardından rahatlayan Trexta Fevzipaşaspor oyuna bu dakikalarda hakimiyetini koydu. Dakika 15’te Kızılpınar Belediyespor savunmasında yapılan hatayı affetmeyen isim Trexta Fevzipaşaspor’dan Remzi oldu. Rakip alanda pres yapan Remzi rakibini hataya zorladı. Pres sonrası topu kazanan Remzi kaleyi cepheden gördü ve sert bir vuruş yaparak durumu 2-0 yaptı. Golden sonra Trexta Fevzipaşaspor üçüncü gol için rakip alana yüklenmeye devam etti. Ancak dakika 26’da Trexta Fevzipaşaspor’un savunmasında yaptığı hatayı affetmeyen Kızılpınar Belediyespor’dan Gürbüz düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-2’ye getirdi.
 
İLK DEVREDEN 4 GOL ÇIKTI
Farkı ilk yarıda kapatma çabalarını sürdüren ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor sağlı sollu ataklarla Trexta Fevzipaşaspor’un defansını zorlamaya başladı. Dakika 30’da Kızılpınar Belediyespor etkili bir atak geliştirdi sol kanattan gelişen atakta içeri açılan ortayı iyi takip eden golcü oyuncu Ufuk şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı. Skoru eşitleyen Ufuk golün ardından tribüne koşarak sevincini taraftarları ile paylaştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 2-2’lik eşitlik ile sona erdi.
 
HER İKİ TAKIMDA GALİBİYET GOLÜ ARADI
İkinci yarıya ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor’un başlama vuruşu ile başlandı. Topu üç, dört dakika kısa paslarla ayağında tutan Kızılpınar Belediyespor, dakika 49 ‘da yapılan bir hata sonucu topu kaptırdı. Sağ kanatta rakibini geçmeye çalışan Trexta Fevzipaşaspor’dan Murat rakibini geçti ancak arkadan yapılan müdahale sonucu yerde kaldı. Serbest vuruşu veren hakeme Kızılpınar Belediyespor oyuncuları itiraz etti. Serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçen Murat ceza sahası içine kavisli bir orta açtı topa yükselen Onur güzel bir kafa vuruşu yaptı ancak kaleci Emre topa hakim oldu.
 
KIZILPINAR BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ
Kazandığı topu bekletmeden orta sahaya gönderen Kızılpınar Belediyespor kalecisi Emre bir kontra atağı da başlatmış oldu. Orta sahada topla buluşan Celil arkadan yapılan müdahale sonucu yerde kaldı. Hakem pozisyonu serbest vuruş olarak değerlendirdi. Orta sahanın 2 metre ötesinden kullanılacak olan serbest vuruşta topun başına Celil geçti. Celil çok uzak mesafeden etkili bir serbest vuruş kullanarak golü kaydetti. Çok uzak mesafeden yenilen golün şokunu yaşayan Trexta Fevzipaşaspor neye uğradıklarını şaşırdılar.
 
KIZILPINAR BELEDİYESPOR BASTIRDI
Dakika 51’de gelen golle rahatlayan ev sahibi ekip durumu 3-2 yaptı. Dakikalar 54’ü gösterdiğinde gelişen Trexta Fevzipaşaspor atağında orta sahadan Kızılpınar Belediyespor ceza sahasına havalandırılan topa yükselen Trexta Fevzipaşaspor’dan Tarkan ve Kızılpınar Belediyespor’dan Gürbüz, kafa kafaya çarpıştılar. Çarpışma sonrası yerde kalan Tarkan oyundan çıkarak yerine Levent dahil oldu. Sakatlık ardından soğuyan maç dakika 60’da Yunus’un sol kanattan geliştirdiği atakla tekrar ısındı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Kızılpınar Belediyespor’dan Yunus sol kanatta fırtına gibi esti. İki kişiyi geçip kaleciyle karşı karşıya kalan Yunus sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Yakup topa yerinde müdahale etti. Müdahalenin ardından top kale önünde Kızılpınar Belediyespor’dan Caner’in önünde kaldı. Topa düzgün bir vuruş yapan Caner, takımını 4-2 öne geçirdi. Dakika 65’te iyi bir oyun sergileyen Ufuk’un yerine genç yeteneklerden Kadir’i oyuna dahil etti. Bir oyuncu değişikliği de Trexta Fevzipaşaspor’dan geldi. Oyunda pek varlık gösteremeyen Tufan’ın yerine Biral oyuna dahil oldu. Oyuncu değişiklikleri ardından Kızılpınar Belediyespor etkili oyununa devam etti. Dakika 72’de Kızılpınar Belediyespor’dan Abuzer sağ kanattan süratle Trexta Fevzipaşaspor ceza sahasına yaklaştı. Ceza sahası dışında Fahrettin’i gören Gürbüz pasını aktardı. Topla buluşan Fahrettin vuruşunu yaptı ancak top üstten auta çıktı.
 
TREXTA FARKI İNDİRMEYE ÇALIŞTI
Bu dakikalarda gole çok yaklaşan Kızılpınar Belediyespor bu ataktan iki dakika sonra 77. dakikada  kontra atağa çıktı. Kızılpınar Belediyespor atağında  Caner araya iyi kaçan Kadir’i gördü. Kadir topla buluştu vuruşunu yaptı ve golü kaydetti ancak kalkan ofsayt bayrağı golün iptal olmasını sağladı. Oyun disiplininden kopan Trexta Fevzipaşaspor’da dakika 78’de yapılan oyuncu değişikliğinde oyundan çıkan isim Hüseyin, oyuna dahil olan isim ise Burak’tı. Trexta Fevzipaşaspor oyun disiplininden tam anlamıyla kopmadığını dakika 80’de gösterdi. Sağ kanattan gelişen Trexta Fevzipaşaspor atağında Onur ceza sahası içinde boşa kaçan Kaan’ı iyi girdi. Onur’un havalandırdığı top Kaan’ın vuruş açısına geldi. Kaan ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ama Kaan zoru başararak topu auta gönderdi.
 
FARK ALTIYA ÇIKTI
83.dakikada Kızılpınar Belediyespor atağında sol kanattan gelişen atakta Kadir bir kişi eksilterek köşe gönderi çizgisine kadar indi. İçerde top isteyen Fahrettin’i gördü, Kadir topu Fahrettin’e gönderdi. Fahrettin önüne gelen topa ayağının içiyle dokunarak skoru 5-2 yaptı.
Durumu 5-2 yapan Kızılpınar Belediyespor oyuncularına Kızılpınar Belediyespor taraftarı tezahüratlarla destekledi. Dakika 85’de  Trexta Fevzipaşaspor’dan Levent’in, Kızılpınar Belediyespor’dan Emrah’a yaptığı sportmenlik dışı hareketi maçın hakemi, Levent’e sarı kart göstererek cezalandırdı. Kullanılan faulün ardından topla buluşan Abuzer, ofsayttan tuzağından kurtulan Caner’i gördü. Mükemmel bir pasla topu Caner’le buluşturdu. Topla buluşan Caner kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir vuruşla kalecinin yanından topu ağlara gönderdi.
 
GALİBİYETİ TARAFTARLARI İLE PAYLAŞTILAR
Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak iki dakika gösterdi. Uzatmaların ilk dakikasında soldan ani bir atakla çıkan Yunus, rakibini çok rahat geçerek sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yunus topa sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Yakup topa son anda müdahale etmesine rağmen top kale direğinin yanındaki çizgide durdu topa dokunan Fahrettin son dakikalarda gelen golle durumu 7-2 yaptı. Oynadığı hiçbir maçta kalesinde 7 gol görmeyen Trexta Fevzipaşaspor, Kızılpınar Sahasında kötü bir ilke tanık oldu. Dakikalar 90+2’yi gösterdiğinde Trexta Fevzipaşaspor’dan Murat sağ kanattan içeriye açtığı ortayı İdris iyi takip etti ve düzgün bir vuruşla skoru 7-3 yaptı. Bu golden sonra hakem maçı bitirdi. Maç sonunda ev sahibi ekip Kızılpınar Belediyespor’un ve taraftarlarının sevinci görülmeye değerdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10