‘Efendilik değil hizmetkarlık ettik’

AK Parti Kızılpınar Belde yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, ilk günden bu yana yaptıkları çalışmalarla halk ve yönet

Çerkezköy 14.12.2011 17:51:00 0
‘Efendilik değil hizmetkarlık ettik’
Geçtiğimiz haftalarda yapılan AK Parti Kızılpınar Belde Kongresinde yeniden Belde Başkanlığı’na seçilen Kamil Yiğit yeni yönetimi ile ilk toplantısını yaptı. Toplantıya AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da katıldı.
 
‘HALKLA BÜTÜNLEŞTİK’
Önceki gün saat 20.00’da AK Parti Kızılpınar Belde Teşkilatı’nda yapılan toplantıda konuşan AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, yeni yönetim, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte göreve geldikleri 2008 yılından itibaren zaman kaybetmeden yoğun bir çalışma süreci başlattıklarını belirtti. Yapılan ilk icraatın Kızılpınar halkı ile AK Parti Teşkilatı’nı bütünleştirmek olduğunu söyleyen Yiğit, hiç ayrım yapmadan çözüm bekleyen sorunlara şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışı ile taviz ve ara vermeden çalışmaları hep yüksek seviyede tuttuklarını ifade etti.
 
‘ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALDIK’
‘Halka efendilik değil hizmetkarlık yaptığımızı ispat ettik’ diyen Kamil Yiğit, “Halkımızın hastalıkta, düğünlerinde, taziyelerinde ve olmamız gereken her yerde yanında olduk. Onların güvenini ve sevgisini kazandık. Öyle ki girdiğimiz bütün seçimlerde bir önceki seçimden daha yüksek oylarla partimizi zirvede tuttular. AK Parti son genel seçimde Kızılpınar’da 4 binden fazla oy aldı. İkinci olan CHP’nin oy sayısı ise bin 900’de kaldı. Demek ki halka ne verirseniz onu alırsınız” ifadelerini kullanarak, Kızılpınar halkının kendilerine duydukları güvenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. 
 
‘HUKUKSUZLARLA AYNI YOLDA YÜRÜMEYİZ’
Samimi çalışmalarla halkın ve teşkilatın takdirini, güvenini kazandıklarını ve bu sayede bir dönem daha göreve seçildiklerini kaydeden Yiğit, yeni yönetime çok güvendiğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik, sosyal bir hukuk devletidir. Biz de çalışmalarımızı bu hukuk çerçevesinde yapmak zorundayız. Aynı zamanda parti tüzüğüne de uymak zorundayız” dedi. Teşkilat içinde kim olursa olsun, hukuk dışına çıktığı ya da parti tüzüğünü ihlal ettiği takdirde kendileriyle aynı yolda yürüyemeyeceğini belirten Belde Başkanı Kamil Yiğit, ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyerek, bundan sonra da Kızılpınarlılara hizmete devam edileceğini söyledi. 
 
‘BAŞKAN KORKMAZ İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI’
Kızılpınar AK Parti teşkilatının başarısında Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın önemli katkılarının olduğunu söyleyen Kamil Yiğit, “Belediye Başkanımız, Kızılpınar’a yapmış olduğu yolları, parkları, okulları, getirmiş olduğu doğalgazı, postanesi, spor alanları ve çok amaçlı kültür merkezini halkın hizmetine sundu. Başkan bu çalışmaları ile bizim işimizi de kolaylaştırdı” dedi.
 
HEDEF 2023
Kamil Yiğit “Kızılpınar AK Parti Belde teşkilatı beldemize, ilçemize, ilimize ve tüm ülkemize hayırlı olsun. Durmak yok yola devam, hedef 2023” dedi.
 

Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10