Öztaş; “ Hedefe doğru adım adım gidiyoruz”

Kısa adı BAL ligi olan Bölgesel Amatör lig 11. inci grupta mücadele eden Edirnespor Gençlik kulübü basın sözcüsü Polat Öztaş, Büyükçekmece deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin çok Ã?

14.12.2011 19:55:00 0
Öztaş; “ Hedefe doğru adım adım gidiyoruz”
Öztaş alınan üç puanın haftalar sonra takıma yeniden liderlik getirdiğinin altını çizerek “ Bu yıl kurulan yepyeni bir takım olarak, sezon başındaki hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz. Çok meşakkatli bir yoldayız. Bunu Edirne halkının bilmesini yönetim olarak istiyoruz ki, kolay bir işi başarmayacağız. Edirne’nin esnafı, iş adamı, sivil toplum kuruluşları, taraftarı hep birlikte kenetlenirsek özlenen şampiyonluk kesinlikle Edirne’ye gelecektir. Şimdi ilk yarıda son bir maçımız kaldı. Bu hafta sonu Pazar günü İzmit Darıca Kale Bayramoğlu sporu konuk edeceğiz. Bütün Edirne’li sporseverleri 25 Kasım’a davet ediyoruz. “ dedi
 
“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Edirnespor GK basın sözcüsü Polat Öztaş takımın bugünlere gelmesinde sancağın başında olan başkan Hakan Sedefçi’ye emekleri için teşekkür ederek şunları söyledi” Ayrıca diğer yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize ve sahada varlarını yoklarını ortaya koyarak lider olmamızı sağlayan futbolcularımıza da teşekkür ediyorum. Takımımızın 12. adamı olan cefakar taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10