Sokaklar ‘temiz’leniyor

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Temiz Sokak Kampanyası çerçevesinde temizlik seti dağıtımı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç tarafından bu kez Turgu

Tekirdağ 15.12.2011 17:53:00 0
Sokaklar ‘temiz’leniyor
“TEMİZ BİR TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Turgut Mahallesi  Seyhan ve Derya Sokak'ta gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde Temizlik İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı,Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ve  Mahalle Muhtarı Şeref Tekindağ ile birlikte vatandaşlara temizlik seti dağıtan Başkan Dalgıç, temizlik anlamında oldukça titiz davrandıklarını belirterek, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen temiz sokak kampanyası çerçevesinde bu kez Turgut Mahallesi'ndeyiz” dedi. Kampanya ile vatandaşlar ile bire bir görüşerek varsa sıkıntılarını dinlemek ve halkın temizlik konusundaki bilincini artırmayı hedeflediklerini belirten Dalgıç, temiz bir Tekirdağ için çalıştıklarını ve kampanyanın diğer mahalle ve sokaklarda da devam edeceğini söyledi.
 
VATANDAŞLARI DİNLEDİ
Vatandaşlara tek tek temizlik seti dağıtan Başkan Dalgıç, Turgut Mahallesi sakinleri ile sohbet etti, vatandaşların isteklerini dinledi. Belediyenin yaptığı çalışmaları da anlatan Dalgıç, yapılması gerekenler konusunda vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.
 
Çerkezköy Haber / Cengiz YEŞİLYURT
       

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10