Çerkezköyspor galibiyet ile kapattı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 10.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor kendi evinde konuk ettiği Garajlar Taçspor’u 3-2 mağlup ederek haftay?

15.12.2011 18:55:00 0
Çerkezköyspor galibiyet ile kapattı
Çerkezköyspor, kendi evinde konuk ettiği Garajlar Taçspor karşısında galip ayrılarak ilk devrenin son haftasına moralli girdi.
 
HAFTAYA GENEL BİR BAKIŞ
EVİMİZDE MÜCADELE ETTİK
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 10.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor kendi evinde Garajlar Taçspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça çok etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikada bulduğu golle öne geçti. Büyük moral bularak ataklarını sürdüren temsilcimiz ikinci gol mücadelesi verirken, konuk ekip ise beraberlik için bastırdı.İlk devrenin son dakikalarında Mehmet Narin ile bir gol daha bulan temsilcimiz ilk devreyi iki farklı önde tamamladı.
 
12 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz ilerleyen dakikalarda bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Konuk ekip Garajlar Taçspor ise oyun disiplininden kopmayarak farkı indirmeye çalıştı. Kalan dakikalarda bir gol bularak farkı ikiye indiren konuk ekip ümitlendi. Son dakikalarda farkı bire indiren konuk ekip ilerisini getiremedi. Karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılan Çerkezköyspor 12 puana yükselirken, konuk ekip ise 12 puanda kaldı.
 
LİDER EVİNDE KAYIP
Haftaya lider giren F.Karagümrükspor kendi evinde son haftaların formda ekibi Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşma boyunca rakip kalede gol aramasına rağmen istediği golü bulamayan F.Karagümrükspor Sultanbeyli Belediyespor’un 76.dakikada Cihan Erdil’le gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı. Lideri takibini sürdüren Silivrispor ise Adapazarıspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Nazif’in golü ile öne geçen Silivrispor Zülküf ve Nizamettin’in gollerine engel olamayarak karşılaşmada mağlup durama düştü.Kalan dakikalarda eksik kalan rakibi karşısında Ali Yavuz ile bir gol bulan Silivrispor karşılaşmadan 2-2’lik eşitlik ile ayrıldı. Bu beraberliğin ardından Silivrispor 15, Adapazarıspor ise 13 puana yükseldi.
 
YENİKÖYSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ
Ligde son haftaların formda takımı Yeniköyspor ise deplasmanda Beşyüzevlerspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan konuk ekip Yeniköyspor Abdülbaki’nin golü ile ilk devreyi önde tamamladı. İkinci devrenin ortalarına doğru Ayhan ile gol bularak farkı ikiye çıkartan Yeniköyspor rahatladı. Oyundan düşmeyen ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor son dakikalarda Murat ile bir gol bulmasına rağmen kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Yeniköyspor puanını 14 yaparak zirve takibini sürdürürken, Beşyüzevlerspor ise 10 puanla onuncu sıraya geriledi.
 
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ ÇOK RAHAT
12.Grupta mücadele eden Tekirdağ temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanda ligin dibinde yer alan Vitraspor’a konuk oldu. Zayıf rakibi karşısında maça rahat başlayan konuk ekip ilk devrenin 41.dakikasında Burak Arıkoğlu’nun ayağından bulduğu golle öne geçti. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarında Niyazi Polat ve Salih Yılmazer’in golleri ile karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Çorlu Gençlerbirliğispor puanını 14’e yükselterek dördüncü sıraya çıktı. Vitraspor ise 2 puanla son sıradan kurtulamadı.
 
 PUAN DURUMU
1-F.Karagümrükspor 17
2-Silivrispor 15
3-Yeniköyspor  14
4-Çorlu Gençlerbirliğispor 14
5-Sultanbeyli Belediyespor 14
6-Akyazıspor  13
7- Adapazarıspor 13
8- Garajlar Taçspor 12
9-Çerkezköyspor 12
10-Beşyüzevlerspor 10

11-Vitraspor 2 


0282 726 91 91
0282 747 65 10