Kızılpınar Belediyespor kayıpsız tamamlamak istiyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda başarılı bir sezon geçiren Kızılpınar Belediyespor ligin on ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Sarayspor ile karşı karşıya gelecek. Son karşılaşmasında Tr

16.12.2011 19:01:00 0
Kızılpınar Belediyespor kayıpsız tamamlamak istiyor
1.Amatör Küme B Grubu’nda üst sıraları hedefleyen Kızılpınar Belediyespor deplasmanda Sarayspor ile karşı karşıya gelecek.
 
21 PUANDA YER ALIYOR
Ligin ilk haftalarında aldığı mağlubiyetler ile lige kötü başlayan, ancak ilerleyen haftalarda toparlanan Kızılpınar Büyükyoncalıspor, Ahımehmetspor,
Vakıflar Güvenspor, Şalgamlı Belediyespor, Kapaklıspor, Trexta Fevzipaşaspor ve son olarak Büyükyoncalıspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Kızılpınar Belediyespor 21 puanla da ikinci sırada bulunuyor.
 
KARŞILAŞMA SAAT 13.00’DE
Sarayspor ise ligde alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ligde oynadığı dokuz karşılaşmada üç galibiyet, bir beraberlik ve beş yenilgi ile 10 puanda bulunan Sarayspor Kızılpınar Belediyespor karşısında puan yada puanlar alarak toparlanmak istiyor. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılama ise saat 13.00’de başlayacak.
 
 “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak, karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını ve Kızılpınar Belediyespor olarak zirve yarışında bulunacaklarını belirtti. Vedat Çolak sergiledikleri performansın ilerleyen haftalarda daha da artacağını belirterek şunları söyledi:
”Kızılpınar Belediyespor ligi en iyi şekilde tamamlayacaktır. Bunun için Kızılpınar Belediyespor olarak iyi bir mücadele etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu haftaki rakibimiz Sarayspor karşısında galibiyetten başka düşüncemiz yok. İyi bir karşılaşma olacak. Ligdeki bütün karşılaşmaları kazanarak altı puan önümüzde bulanan Ulaş Belediyespor’un puan kaybı yaşamasını bekleyeceğiz” dedi.  

0282 726 91 91
0282 747 65 10