Sitespor’a zorlu rakip

Süper Lig’de istediği sonuçları bir türlü alamayan Sitespor altıncı hafta karşılaşmasında ligin şampiyonluk adaylarından Velimeşe Belediyespor’u konuk edecek. Son haftalarda yaşanan puan kayıplar?

16.12.2011 19:11:00 0
Sitespor’a zorlu rakip
Süper Amatör Lig 6.hafta karşılaşmasında Sitespor evinde Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
 
1 PUANLA KAPATTI
Lig’de istediği sonuçları bir türlü alamayan Sitespor bir önceki hafta deplasmanda puansız Şarköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Sitespor istediği golü bir türlü bulamadı. İyi kapanan rakibi karşısında tek kale bir maç sergileyen Sitespor kalan dakikalarda galibiyet golünü bulamayarak karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Şarköy karşılaşmasının ardından Sitespor, hafta için yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren Sitespor Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Velimeşe Belediyespor ise ligin beşinci hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Sanayispor’u konuk etmiş, rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı.
 
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Velimeşe Belediyespor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek “Ligde bir türlü istenilen futbolumuzu ortaya koyamadık. Evimizde farklı mağlup olduğumuz Çorlu Sanayispor karşılaşmasının ardından Şarköyspor’a konuk olduk. Rakibimiz karşısında tek kale bir karşılaşma oynamamıza rağmen istediğimiz galibiyet golünü bulamadık. Bu hafta kendi evimizde konuk edeceğimiz Velimeşe Belediyespor karşılaşmasında puan yada puanlar alarak yükselişe geçmek istiyoruz. Karşılaşmanın dostluk ve centilmenlik içersinde geçmesini istiyorum” dedi.
 
MAÇ ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK
Sitespor ile Velimeşe Belediyespor ligin altıncı hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı ise Serhat Yalnız, Murat Aktaş ve Murat Aygün hakem üçlüsü yönetecek.
 
3 KARŞILAŞMA VAR
Temsilcilerimizin karşılaşmaları dışında ligde üç karşılaşma daha oynanacak. Lig lideri Tekirdağspor deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk olacak. Cumartesi günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Ligde bir hafta önce Veliköyspor karşısında 3-0’lık yenilgiden bir puan çıkartan Tekirdağ Anadolu Lisesipor evinde Şarköyspor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.30’da başlayacak. Malkaraspor ile Marmaracıkspor ile Malkara 14 Kasım Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10