Çerkezköy Yeniköy karşısında

Bölgesel Amatör Lig’de ilk devrenin son karşılaşmasında Çerkezköyspor Yeniköyspor deplasmanına çıkıyor.Garajlar Taçspor karşısında aldığı galibiyetle haftaya moralli giren Çerkezköysp

16.12.2011 19:19:00 0
Çerkezköy Yeniköy karşısında
Çerkezköyspor ligin 11.hafta karşılaşmasında son haftaların flaş takımı Yeniköyspor deplasmanına çıkacak.
 
HAFTAYI GALİBİYET İLE KAPATTI
Haftaya 12 puanla giren Çerkezköyspor bir önceki hafta kendi evinde Garajlar Taçspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başında bulduğu golle büyük moral bulan temsilcimiz karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında bir gol daha bularak ilk devreyi iki farkla önde tamamladı. İkinci devrenin ortalarında bulduğu üçüncü golle rahatlayan temsilcimiz karşısında Garajlar Taçspor oyun disiplininden kopmadı. Bulduğu iki golle birlikte farkı bire indiren konuk ekip ümitlenmesine rağmen kalan dakikalarda istediğini elde edememişti.
 
YENİKÖYSPOR DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ALDI
Ligde son haftaların formda ekibi Yeniköyspor ise onuncu hafta deplasmanda Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça istekli başlayan Yeniköyspor ilk devrenin son dakikalarında bulduğu golle ilk devreyi önde tamamlamayı bildi. İkinci devrede ataklarını sürdüren konuk ekip farkı ikiye çıkarttı. Oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor kalan dakikalarda bir gol bularak farkı bire indirdi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Yeniköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Yeniköyspor maçı hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı haftanın ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca sürdüren Çerkezköyspor, dün yaptığı son antrenman ile Yeniköyspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
MAÇ YARIN OYNANACAK
Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 11.haftasında Yeniköyspor ile Çerkezköyspor, Sarıyer Çayırbaşı Stadı’nda üç puan mücadelesi verecek. Yarın oynanacak olan bu zorlu  karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 
LİDER DEPLASMANDA
Haftaya lider durumda giren F.Karagümrükspor ise deplasmanda Garajlar Taçspor’a konuk olacak. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla rakipleri ile arasındaki puan farkını açamayan F.Karagümrükspor Garajlar Taçspor’u deplasmanda mağlup ederek ilk devreyi lider tamamlamak istiyor. Garajlar Taçspor ise lideri mağlup ederek bir önceki hafta Çerkezköyspor yenilgisini taraftarına unutturmayı hedefliyor. Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşma ise Erenler Sentetik Sahası’nda oynanacak.
 
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ EVİNDE 
Lider F.Karagümrükspor’u amansız takibini sürdüren Silivrispor ise kendi evinde ligin dibinde yer alan Vitraspor’u konuk edecek. Yarın Silivri Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Tekirdağ Temsilcisi Çorlu Gençlerbirliğispor ise ligin ilk devresinin son karşılaşmasında evinde Beşyüzevlerspor’u konuk edecek. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Ligin orta sıralarında mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor ile Akyazıspor Pazar günü saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Her iki takım açısında önemli olan karşılaşma ise Sultanbeyli 75.Yıl Stadyumunda oynanacak.
 
HAFTANIN PROGRAMI 
Çorlu Gençlerbirliğispor-Beşyüzevlerspor
Garajlar Taçspor-F.Karagümrükspor
Silivrispor-Vitraspor
Sultanbeyli Belediyespor-Akyazıspor
Yeniköyspor- Çerkezköyspor 

0282 726 91 91
0282 747 65 10