Kapaklıspor kaçtı, Çerkezköyspor yakaladı 2-2

Tekirdağ U-17 Futbol Ligi C Grubu’nda şampiyonluğun iki iddialı takımı olan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında iki far

18.12.2011 09:53:00 0
Kapaklıspor kaçtı, Çerkezköyspor yakaladı 2-2
U-17 Futbol Ligi C Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi.
 
İLK HAFTAYI 3 PUANLA KAPATTI
Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Sitespor U-17 Futbol Takımı’nı konuk etmişti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında bulduğu golle öne geçti.Mağlup duruma düşen Sitespor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden kopmayarak beraberliği aradı. İlerleyen dakikalarda rakip kalede bir gol daha bulan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımına Sitespor U-17 Futbol Takımı son dakikalarda bir gol karşılık verdi.
 
HAFTAYA LİDER GİRDİ
İlk haftayı galibiyet ile kapatan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ligin ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımına konuk oldu. Zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bulduğu gollerle rahatladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla gol arayan konuk ekip Çerkezköyspor karşılaşmadan 7-2’lik galibiyet ile ayrılarak liderliğe yükselmişti.
 
ULAŞ BELEDİYESPOR’U RAHAT GEÇTİ
Ligin iddialı takımlarından Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ise ligin ilk hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında maça müthiş başlayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı bir gol buldu. Rakibine top yapma imkanı tanımayan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini rahat bir oyunun ardından iki farklı önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de rahat oyununu sürdüren ve son dakikalarda bir gol daha bulan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmadan 3-0’lık üstünlükle ayrılmıştı.
 
ÇORLU ASLANSPOR’U RAHAT GEÇTİ
Kapaklıspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında evinde Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki takım içinde önemli olan karşılaşmaya taraftarının desteği ile iyi başlayan ev sahibi ekip Kapaklıspor sağlı sollu ataklarının karşılığını alarak karşılaşmada öne geçmeyi bildi. Orta alanda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibinin atakları karşısında çaresiz kalan Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmada bir gol atmasına rağmen kalesinde dört gol gördü. Karşılaşmadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı puanını 6 yapmıştı.
 
KARŞILAŞMA 13.00’DE BAŞLADI
Cumartesi günü saat 13.00’te Mustafa Uğraş Stadyum’unda oynanan karşılaşmayı Gökay Çevik, Barış Acar ve Eray Akbaş  hakem üçlüsü yönetti. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmaya 1-Hasan, 2-Ömür, 3-Ümit, 4-Uğur, 5-Kadir, 6-Hamza, 7-Abdülmelik,7-Gökhan, 9-Kadir, 10-Selim, 11-Doğukan ilk onbiri ile çıkarken, konuk Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ise karşılaşmaya 1-Ulaş, 2- Berdan, 3-Kubilay, 4-Şinasi, 5-Osman, 6-Rıdvan, 7-Mehmet,8-Yunus Emre, 9-Özkan, 10-Tolga ve 11-Gökhan kadrosu ile mücadele etti.
 
İKİ EKİPTE ETKİLİ OLDU
Karşılaşmaya Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı başladı. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen dakikalarda kontrolü eline almayı başardı.   İlerleyen dakikalarda oyunda kontrolü sağlayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ataklarını sıklaştırmaya başladı. Ancak her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Dakikaların ilerlemesi ile birlikte konuk ekip Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ataklarını hızlandırma başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı 28.dakikada Tolga’nın geliştirdiği önemli pozisyonu değerlendiremedi.
 
KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ
Rakip kalede daha etkin bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın 30.dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında Tolga yerde kaldı. Topun başına geçen Tolga mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor U-17 Futbol Takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ikinci gol için ataklarını hızlandırırken, ev sahibi ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise çabuk toparlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında orta alanda müthiş bir mücadele oynandı. Her iki takım oyuncuları da bir gol bularak ikinci devreye avantajlı girmeye çalıştı.
 
FARK İKİYE ÇIKTI
Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ikinci golü buldu. 38.dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Yunus Emre yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor U-17 Futbol Takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmada bir anda iki farklı mağlup duruma düşen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden kopmamaya çalıştı. Orta alanda rahat bir oyun ortaya koyan rakibi karşısında oyunu tekrar dengeleyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı farkı indirmek için büyük mücadele örneği gösterdi.
 
İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI
Sağlı sollu ataklarla farkı bire indirmek isteyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 40.dakikada arzuladığı gole Selim’in şık vuruşu ile ulaştı. Gelişen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı atağında Kadir ceza sahası dışında yerde kaldı. Topun başına geçen Selim şık bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı bire indirdi. Gelen golün ardından Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kendi evinde oynamanın avantajı ile orta alanda topa daha çok sahip oldu. Her iki takımında ilk devrenin kalan dakikalarında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kaldı. İlk devre de konuk Kapaklıspor U-17 Futbol Takımının 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR BASTIRDI
Karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında olduğu gibi Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ikinci devreye de baskılı başladı. Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı ise rakibinin gol için yüklendiği dakikalarda kontra atakla sonuca gitmeye çalıştı. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı kalesini abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ileri uç elamanları birçok pozisyondan yararlanamadı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR BERABERLİĞİ YAKALADI
Farkı bire indirdikten sonra büyük moral bularak ikinci devreye başlayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 52.dakikada Selim ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topu direkt kaleye gönderen Selim kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Gelen gollerin ardından karşılaşmada heyecan arttı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru orta alanda topa daha çok sahip olan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkili olmaya çalıştı. Ancak karşılaşmanın ikinci devresinin ilk onbeş dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 
HEYECAN ARTTI
Dakikaların ilerlemesiyle birlikte her iki takımda gol için ataklarını hızlandırmaya çalıştı. Rakibine göre orta alanda daha iyi bir mücadele sergileyen ev sahibi Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı gol vuruşlarını cömertçe harcadı. İlerleyen dakikalarda Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının baskılı oyununa konuk ekip Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı da etkili bir oyun ile karşılık verdi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikaları müthiş bir heyecana sahne olurken, her iki takımda galibiyet golünü aradı.
 
BİRBİRLERİNİ ÜZMEDİLER

Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı oyuncu değişikliğine giderek son şanslarını denediler. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında galibiyet golü için geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma kaydedilen gollerle 2-2 sona erdi. Hafta lider giren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı aldığı beraberlikle puanını 7 yaparak liderliğini devam ettirirken, Kapaklıspor U-17 Futbol Takımı da yedi puanla lider Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımını takibini sürdürdü.. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10