Küçük Murat ayakkabısına kavuştu

Kapaklı İnönü Mahallesi’nde ikamet eden Serdal Akman, maddi imkânsızlıklardan dolayı küçük oğlu Murat’ın yürümesini kolaylaştıracak 600 TL’lik ayakkabıyı alamadığı için hayÄ

Çerkezköy 19.12.2011 17:07:00 0
Küçük Murat ayakkabısına kavuştu
İki yaşına kadar gayet sağlıklı görünen oğulları Murat’ın yürümeye başladığında ayak parmaklarına bastığını görünce doktora giden Serdal-Rahşan Akman çifti, çocuğunun damar çekmesi hastalığına yakalandığını öğrenmiş, ancak, maddi yetersizlikler dolayısıyla, gerekli tedaviyi uygulayamamıştı. Doktoraların, fizik tedavi ve ortopedik ayakkabı ile iki yıl sonra yürüyebileceğini söylemesiyle umutlanan aile, hayırseverlere seslenerek, yardım istemişti. Ailenin sesine kula veren Koza Park Proje Müdürü Altan Yağcı, önce ayakkabı için numara aldırdı, sonra da ayakkabıyı alarak aileye teslim etti.
 
HERKES MURAT İÇİN SEFERBER OLDU
Baba Serdal Akman’ın feryadına, Türkiye ve Yurt Dışından çok sayıda vatandaş, esnaf, ulusal medya çalışanları, bürokrasi ve kurum kulak vererek harekete geçti. Pek çok vatandaşın kendisini arayarak yardım etmek istediğini söyleyen Serdal Akman, Kapaklı Belediyesi’nin de konuya duyarsız kalmadığını belirtti. Asgari ücretle geçinmeye çalışan ve tedavi görmesi gereken oğlunun ihtiyaçlarını karşılayamayan Serdal Akman’ın eşi, Rahşan Akman’a da Kapaklı Belediyesi tarafından yardım için maaş bağlandı.

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10