Sitespor’da kötü gidiş devam ediyor 0-3

Tekirdağ Süper Amatör Lig 6.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Sitespor kendi evinde Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında kötü bir oyun sergileyen Sitespor arka arkaya gelen gollere engel olamayar

19.12.2011 18:58:00 0
Sitespor’da kötü gidiş devam ediyor 0-3
Süper Amatör Ligde başarılı bir sezon geçirmeyen Sitespor evinde konuk ettiği Velimeşe Belediyespor’a mağlup oldu.
 
ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI
Pazar günü Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sitespor 1-Sabri, 2-Cihan, 3-Tamer, 4-Uğur, 5-Semih, 6-İbrahim, 7-Utku, 8-Rıtvan, 9-Erdoğan, 10-Barış, 11-Volkan ilk on biri ile çıkarken, konuk ekip Velimeşe Belediyespor 1-Yalçın, 2-Eser, 3-Ulaş, 4-Okay, 5-Şahin, 6-Erhan, 7-Ahmet A., 8-Gökhan, 9-Esat, 10-Birol, 11-Ahmet U. ilk on biriyle çıktı. Her iki ekip açısında da zorlu geçmesi beklenen karşılaşmaya Velimeşe Belediyespor başladı. Oyunun ilk dakikaları konuk ekip Velimeşe Belediyespor’un kendi yarı alanında kısa paslaşmalarıyla sürerken. Sitespor yarı alanda pres yapmaya çalıştı.
 
KONUK EKİP ÖNE GEÇTİ
İlerleyen dakikalarda etkinliği artıran konuk ekip Velimeşe Belediyespor 17.dakikada öne geçti. Orta alanda topa sahip olan Velimeşe Belediyespor’dan Esat, Birol’un ceza sahası içine koştuğunu gördü ve bekletmeden pasını aktardı. Topla buluşan Birol köşeye düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. Sitespor kalesinde gördüğü golden sonra toparlanmaya çalışsa da Velimeşe Belediyespor’un ataklarına engel olamadı. Dakika 20’de Velimeşe Belediyespor’un sol kanattan gelişen atağında Gökhan yerde kaldı. Faulü veren hakeme itiraz eden Sitespor’lu oyuncuların itirazları kararı değiştirmedi. Topun başına geçen Ahmet  çok sert bir vuruş yaptı ancak top yan ağlarda kaldı.
 
VELİMEŞE BELEDİYESPOR İKİNCİ GOLÜ ARADI
Velimeşe Belediyespor oyuna çok iyi bir konsantrasyonla devam ederken dakika 24’de mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.  Sağ kanattan Birol’la gelişen atakta Birol rakibini geçti ve çizgiye kadar indi. İçeriye açtığı ortayı iyi takip eden Esat, bekletmeden vuruşunu yaptı. Ancak kaleci Sabri üzerine gelen topu çok rahat bir şekilde kontrol etti. Velimeşe Belediyespor deplasmanda oynamasına rağmen çok rahat bir oyun ortaya koydu. Dakika 25’te sol kanattan gelişen Velimeşe Belediyespor atağında Gökhan, rakibi tarafından düşürülerek durduruldu. Pozisyonu çok net gören hakem faulü verdi. Topun başına geçen Ahmet bu sefer kaleye vurmak yerine orta açtı. Açılan ortayı Sitespor defansı uzaklaştırdı. Ceza sahası dışına çıkan topu iyi takip eden Ahmet  vuruşunu yaptı ancak top bir kez daha Sitespor defansı tarafından uzaklaştırıldı.
 
SİTESPOR ETKİLİ OLAMADI
Oyuna hakimiyetini koyan takım Velimeşe Belediyespor. Dakika 28’de hızlı bir atakla Sitespor ceza sahasına giren Birol, Sitespor defansında karşı karşıya kaldığı Uğur’u geçti. Topu önüne aldı tam vuruşunu yapacaktı ki zeminin azizliğine uğradı. Çamurda kalan topu Sitespor defansı kornere göndererek tehlikeyi engelledi. Dakikalar 30’u gösterdiğinde Velimeşe Belediyespor’dan Gökhan’ın klas hareketlerine tanık olduk. Sitespor’dan 3 oyuncuyu bireysel yeteneğiyle rahatça çalımlayan Gökhan, Birol’un koşu yoluna topu atmak istedi. Ancak Sitespor defansı yerinde müdahaleyle topu uzaklaştırdı. Sağ kanattan Ahmet ile dörde üç, bir pozisyon yakalayan Velimeşe Belediyespor atağı Ahmet’in kötü ortasıyla son buldu. Dakika 31’de defansta topla buluşan Sitespor’dan Uğur pasını aktarmak isterken sahanın azizliğine uğradı. Topu iyi takip eden Ahmet’in önüne aldığı topa çok düzgün ve güzel vurdu ancak kaleci Sabri aynı güzellikte topu çıkardı.
 
İLK DEVREYİ KONUK EKİP ÖNDE TAMAMLADI
Gelişen bir başka konuk ekip atağında topla buluşan Gökhan ceza sahası dışından kaleyi gördü. Gökhan topa çok sert ve düzgün vurdu. Kaleci Sabri köşeye giden topa iki hamlede sahip oldu. Ev sahibi ekip olmasına rağmen Sitespor kendi sahasında etkili bir oyun ortaya koyamayınca bunu iyi değerlendiren konuk ekip Velimeşe Belediyespor oyunu kendi kontrolünde devam ettirdi.  Konuk ekip Velimeşe Belediyespor ikinci gol arayışını dakika 41’de geliştirdiği atakta buldu. Sitespor ceza sahası dışında topla buluşan Birol, sağ kanattan ceza sahası içine giren Esat’ı gördü. Mükemmel bir pasla Esat’ı topla buluşturdu. Esat kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı köşeye giden topa kaleci Sabri uzanamadı (2-0). Dakika 43’te Velimeşe Belediyespor atağında Ahmet’in sol kanattan içeriye açtığı ortayı kaleci Sabri yumruklarıyla uzaklaştırdı. İlk yarının son dakikalarında gelişen konuk ekip atağında Esat topu Birol’la buluşturdu. Bekletmeden vuruşunu yapan Birol golü kaydetti ancak yan hakemin kalkan bayrağı pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. Geçerli sayılmayan golün ardından hakem ilk yarıyı bitirdi. İlk yarı Velimeşe Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
İKİ TAKIMDA ETKİLİ OLDU
İkinci yarıya Sitespor farklı bir formayla çıktı. İkinci yarıya başlayan ev sahibi ekip Sitespor, ikinci yarıya hızlı başladı. Farkı azaltma çabasında bulunan Sitespor dakikalar 48’i gösterdiğinde Kadir’le sağ kanattan atağa çıktı. Kadir ceza sahasına yaklaştığında bekletmeden vuruşunu yaptı. Top düzgün ve sert bir şekilde köşeye gitti ancak kaleci Yalçın kaleye gelen topa mükemmel bir şekilde uçarak topu kornere çeldi. Velimeşe Belediyespor 55. dakikada kontra atağa çıktı. Sağ kanattan gelişen atakta top Sitespor ceza sahası içine gönderildi. Kafaya çıkan Birol vuruşunu yaptı ancak top az farkla auta çıktı. Ardı arkası kesilmeyen Velimeşe Belediyespor ataklarının bir tanesi de 57. dakikada yaşandı. Birol ile Ahmet’in verkaçında topla buluşan Ahmet kaleyi cepheden gördü vuruşunu yaptı. Kaleci Sabri uçarak topu çeldi, dönen topu iyi takip eden Gökhan topa çok sert vurdu. Kaleye giden top Sitespor defansına çarparak kornere çıktı.
 
İKİ TAKIMDA ON KİŞİ KALDI
İkinci yarı farklı bir oyun anlayışı içinde olan Sitespor daha etkili olmaya başladı. Dakika 67’de Kadir orta sahanın iki, üç metre ötesinde topla buluştu. Rakibini geçen Kadir formasından çekilerek durdurulabildi. Faulü gören hakem Kadir’i düşüren Ahmet’e sarı kart gösterdi. Dakikalar ilerledikçe Sitespor’da oluşan baskı sinire de neden oldu. Dakika 71’de Velimeşe Belediyespor’dan Ahmet ve Sitespor’dan  Utku girdikleri bir pozisyon sonrası tartışmaya başladılar. Bunu gören hakem her iki oyuncuya da kırmızı kart göstererek oyundan attı. Her iki takımında 10 kişi kaldığı dakikalar yüksek tansiyonlu geçti.
 
SİTESPOR FARKLI MAĞLUP OLDU
Son dakikalara gelindiğinde Velimeşe Belediyespor atağında Erhan Sitespor ceza sahası içine girdi. Topla buluşan Erhan, kaleci Sabri’nin açıldığını gördü, aşırtma vuruşunu yaptı. Top üstten auta çıktı. Dakika 82’de Sitespor’un nadir gelişen ataklarının birinde Kadir kaleyi cepheden gördü. Müsait pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Velimeşe Belediyespor defansından Tamer kayarak kaleye giden topa engel oldu. Dakikalar 89’u gösterdiğinde Velimeşe Belediyespor atağında Birol orta sahadan Sitespor ceza sahası dışına kadar topu sürdü. Oyundan kopan Sitespor oyuncuları bu atağı engellemekte güçlük çekti. Birol topu önüne aldı. Sağ ayağıyla çok sert vurdu. Köşeye giden topu kaleci Sabri engelleyemedi ve Velimeşe Belediyespor karşılaşmada 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da konuk ekip Velimeşe Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10