HALK YORUMLUYOR

Sevgili Çerkezköy Haber okurları, gazetemizin internet sitesi www.cerkezkoyhaber.com.tr adresinde yayınlanan haberlere yaptığınız yorumlarınız şikayet,istek ve önerilerinizi bundan böyle her gün bu sütunlarda

Çerkezköy 19.12.2011 19:17:00 0
HALK YORUMLUYOR
Devlet Hastanesi’ne 5 yeni uzman doktor atandı
 
 
İlçe başkanlığı olarak Çerkezköy’de yaşayan insanların sağlık hizmetlerini bölge dışına çıkmadan günümüz şartlarına yakışır bir şekilde Çerkezköy’de bulunan sağlık kuruluşlarından karşılayabilmelerini amaçladıklarını ve bu bağlamda Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, hastaneye 2 kadın doğum uzmanı,1 dahiliye uzmanı,1 fizik tedavi uzmanı ve eş durumundan 1 cildiye uzmanı olmak üzere 5 yeni uzman doktorun atandığını açıkladı.
 
HALK
Şu hastaneye bir de çocuk psikiyatrisi uzmanı doktor atansa ne olur  yani , bu kadar doktor atanıyor bir o yok , insanlar hep  çocuklarla İstanbul’a gitmek  yerine  burada olsa çok iyi olacak . Yetkililer bunu değerlendirirse çok seviniriz.
 
 
Pelin
Neden?
Devlet memuru atandığı yere gitmek zorunda çünkü atama yasal bir güç, ama bir de istifa birçok doktor var ve olacak da bunların nedeni sorgulanmadıkça eksiklik bitmez; insanlar da devlet hastaneleri doktor dolup taşıyor sanıyor.
Sonuç;
1)atama kolay ve sansasyonel bir iş,
2)istifalara çözüm aramak kalıcı, zor ve reklam potansiyeli olmayan bir iş.
 
 
Hasan Demir
Pelin hanıma katılıyorum.. önemli olan sürekli atamalarla doktor sağlanması değil. Mevcut doktorların sürekliliği sağlanamıyorsa bunun eminim birçok sebebi var ve kimse bu sebeplerin üzerine gidemiyor. Hastalar açısından sürekli takip eden bir doktorunun olması da çok önemli. Devlet hastanesinin bu bağlamda son dönemde ciddi kayıpları oldu. bence buna bir çözüm bulunmalı..
 
 
Veliköy’e ‘Ankara’ desteği
 
Ankara’ya giderek, irtibatlarda bulunan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, hali hazır çalışmalar için İller Bankası’ndan, 500 Bin TL destek alacaklarını belirtti. 2012 yılında yapılması planlanan çalışmalara değinen Belindir, 2012’de Kent Konseyi kurmayı ve Beyaz Bayrak uygulamasına geçmeyi planladıklarını açıkladı.
 
Bayram Ali
Kent konseyi mi?
Hacı Hanifi bir zamanlar ilçe meclisleri oluşturulmuştu hiç bir yaptırım gücü olmayan hikayeden kuruluşlardı. Sadece belediye başkanlarının yaptığı deli dumrul uygulamalarını üstlenirlerdi şimdi sizin kent konseyi de öyle bir şey. Güzel olanı sen de yapmış olacaksı cube olanı kent konseyi istemiş olacak. Bu kerameti kendinden menkul konseyin bir işe yaramadığını Çerkezköy’den örnek verelim raiç bedelleri deli dumrul misali artıran Ali Ertem şimdi topu bu tür kurumlara, gereksiz muhtarlara, vesaire atıyor. Hadi kent konseyi Çerkezköy’de raiç bedelleri düşürsün bakalım yooo. Belediye meclisinin kararını mahkeme bile bozamaz yalanı söylenirken kent konseyi kaç kuruş eder ama oluştur sana çok lazım olur. Bölük  başçavuşu sana daha com yanaşık düzen yaptırır kent konseyinin üzerine atarsın gereksiz angaryaları
 
 
Ordu; İlçe başkanlığına aday değilim
 
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, 3 Aralık’ta başlayan kongre süreci ile ilgili açıklama yaptı. Kendisinin kongrede aday olmayacağını söyleyen Ordu, 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylığının sinyalini verdi.
 
Hacı Bayram
Yeter artık bay başkan
Başkanım sen yapacağın kadar yaptın. Senin gidebileceğin en ileri nokta senin çatı katı oradasın zaten, ya otur orada yada sessiz sedasız in ben olmazsam olmaz mantığını bırak artık. Belediye başkan adayı oldun ne oldu halka bana oy vermeyin diye küfretsen duymayanlar bu kadar oy verirdi zaten senin rolün yok bu işte. Bırak ayrıca sen Bülent Didinmez’in adamı değil misin senin yerinde başkası olsa Bülent Didinmez “Trakya için bir şanstır” manşeti attığı için utanır ve o makamı terk eder. Çok ümitsiz bir görüntü veriyorsun. Seçilmiş belediye başkanın  başka partiye geçiyor sen hala ordasın diğer başkanın zor durumda sen hala ordasın merak edilen konu şu acaba başkan olmadan yaşayabilir misin. Sevenin saygı duyanın varken çekilsen toplumda saygı görürsün unutma artık Bülent Didinmez yok sen aday olmayacağım diyorsun peki aday olsan seçil ve ya seçilme genel merkez Bülent Didinmez’e körü körüne bağlı bir adamı artık orada tutar mı? Sen geç bile kaldın Didinmez vakasının hemen ardından partililerden özür dileyip bıraksaydın teşkilatta daha saygın bir yerin olurdu, bay başkan. Eğer mesele milliyetçi hareketi ileri götürmekse ben olmazsam olmaz düşüncesini geçeceksin, mahkeme kadıya mülk olmaz, bir gün mutlaka gideceksin il başkanınla, vekilinle gerginsin, muhalifin taraftarından kat kat fazla. Bütün bu direnmenin sebebi bir eski masa iki buçuk koltuk için mi? Senin entrika tabanlı teşkilatçılığın sadece ilçe başkanlığı seçimlerini kazanmaya yönelik. Sen seçim kazanmak için asla kafa yormadın senin derdin sadece ilçe başkanı kalabilmekti onu da başardın. Ama unutma artık genel merkez buna müsaade etmeyecek, ben ülkücü, milliyetçiyim diyen herkesin kucaklandığı şunun adamı bunun adamı döneminin kapandığı günlere doğru ilerliyoruz buna alışırsan çok iyi olur bay başkan, sonra istersen belediye başkan adayı ol istersen cumhurbaşkanı adayı ol. Bunlar senin istikbale dair gördüğün güzel rüyalar olsun sözümüz yok ama artık çekil.
 
 
Neşat KARDEŞ
Yetmedi mi?
Genel merkezin göndermiş olduğu genelgeye ilk uyması gereken kişi sizsiniz. Çünkü parti içerisinde guruplaşmaların sebebi sizsiniz... Ben yıllarca delege olmama rağmen bilgim olmadan delegeliğimin silinmesinden dolayı geçtiğimiz ilçe başkanlığında oy kullanamadım. Bu hususta tek mağdur edilen de ben değilim bir çok arkadaşımız bu hususta mağdur edilmiştir... Şimdi belediye başkanlığı seçimlerine yeşil ışık yakıyorsunuz sanki geçtiğimiz belediye seçimlerinde neler yaptığınızı unuttuk... Bu kutlu davaya verdiğiniz zararları unutmadık sayın başkanım siz bunları kime anlatıyorsunuz. Sizin seçtiklerinizeyse  bu yeterli olmaz önce bu kutlu davanın vazgeçilmez ve de vazgeçmez neferleri olarak bizi inandırmanız gerekir bunun olması mümkün olmayacağından kenara çekilmeniz daha doğru olur...

    


0282 726 91 91
0282 747 65 10