Korkmaz” Çerkezköyspor’un gücünü herkese gösterdik”

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Voleybol ve futbol da haftayı galibiyet ile kapattıkları için mutlu olduklarını söyleyen Korkmaz, iki

20.12.2011 18:42:00 0
Korkmaz” Çerkezköyspor’un gücünü herkese gösterdik”
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında voleybol ve futbol takımlarının hafta sonu yaptığı maçlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
DEVRE ARASINA GALİBİYETLE GİRDİK
Futbolda ilk yarı sonu itibarı ile kendi evinde dört yıldır yenilmeyen Yeniköyspor’u yenerek lider Silivrispor ile puan farkını üçe indirdiklerini belirten Korkmaz, “ Ligin ilk devresinin sonunda ki tablo bizim için çok iyi. Çerkezköyspor ligin şampiyonluk adaylarından birisidir. İlk haftaki puan kayıplarının ardından her kafadan bir ses çıkıyordu. Umarım art niyetli düşüncelere bugün ki durum bir cevap olmuştur. Her zaman söylediğimiz gibi takımımız şampiyonluk parolasıyla yola çıktı, takım olarak  sezon sonunda 3. lige çıkarak bunu ispatlayacağız” dedi.
 
RAKİPLERİMİZE İLK YENİLGİLERİNİ YAŞATTIK
Lig’de mağlubiyetleri bulunmayan Karagümrükspor ve Akyazıspor’u mağlup ettikten sonra, kendi evinde dört yıldır yenilgi yüzü görmeyen Yeniköyspor’un da namağlup unvanını bitirerek  Çerkezköyspor’un gücünü herkese gösterdiklerini ifade eden Korkmaz” Bugün gerçekleştireceğimiz Yönetim Kurulu toplantısının ardından gidecek ve gelecek futbolcular için karar alacağız. Bu kararı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşma imkanımız olacaktır. Devre arasına giren futbol takımımızın oyuncularına Cumartesi gününe kadar izin verdik. Bir haftalık çalışmanın ardından on günlük bir Antalya kampına gideceğiz. Umarım kampta da en iyi şekilde hazırlanıp ikinci devreye hedeflediğimiz gibi başlarız” dedi.
 
VOLEYBOLDAN ŞÜPHEM YOK
Bayan Voleybol Takımında haftalardır yakaladığımız çıkışı, Altınoluk Belediyespor Takımını deplasmanda 3-0 yenerek devam ettirdik diyen Korkmaz” Voleybolda artık gruplara gitmek için zerre kadar şüphem yok. Takım olarak bu başarıyı devam ettirsek birinci lige de çıkarız. Önümüzdeki iki maçı da kayıpsız atlatırsak grupları garantiliyoruz” dedi. Altınoluk maçında sakatlanan Roza’nın durumunun iyi olduğunu söyleyen Korkmaz, başarılı oyuncunun Şişli karşılaşmasına yetişeceği bilgisini verdi.
 
HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN

Her iki takımda da çok iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Korkmaz, “Bütün Çerkezköy bunu görüyor. Gerek siyasilerin, gerek iş adamlarının bütün Çerkezköy’ün elini taşın altına koymalarını istiyoruz. Maddi manevi kulübe destek olmalarını bekliyoruz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10