Hayat hikayesi ile tanındı, kaybettiği ile anılacak

Tüm Türkiye’nin heyecanla izlediği ‘Var Mısın Yok Musun’ isimli yarışmanın önceki akşam yayınlanan 19’uncu bölümünde Çerkezköy’den Yıldız Yurdagül yarıştı. Hayat hikaye

Çerkezköy 21.12.2011 18:55:00 0
Hayat hikayesi ile tanındı, kaybettiği ile anılacak
Özel bir televizyon kanalında önceki akşam saat 20.30’da yayınlanan ‘Var Mısın Yok Musun’ isimli yarışmada Çerkezköy’den Yıldız Yurdagül yarıştı.
 
HAYAT HİKAYESİ AYAKTA ALKIŞLANDI
Çerkezköy’den Yıldız Yurdagül’ün yarıştığı, ‘Var Mısın Yok Musun’ isimli yarışmayı, tüm Türkiye ile birlikte Çerkezköylüler de soluksuz izlerken, Yurdagül’ün hayat hikâyesi izleyenleri derinden etkiledi. 1987 yılında evlenen ve üç çocuk sahibi olan Yurdagül, 1999 yılında, şiddete uğradığı gerekçesiyle eşinden boşandı. 12 yıl içerisinde, eşinin, çocuklarını sadece bir kez telefonla aradığını söyleyen ve eşinin çocuklarına ilgisiz olmasından yakınan Yurdagül, çocuklarına bakabilmek ve evini geçindirebilmek için evlere temizliğe gittiğini belirtti. Yurdagül, işten sonraki vaktinde ise merdivenleri silerek geçimini sağlamaya çalışıyor. Boyun fıtığı ameliyatı olması gereken, ancak, ameliyat sonrası çalışamayacağı için operasyonu ertelemek zorunda kalan Yurdagül’ün hayat hikâyesinden etkilenen seyirciler, Yurdagül’ü ayakta alkışladı.
 
KUTUSUNDAN 500 BİN TL ÇIKTI
Yarışmadan kazanacağı para ile ev alma hayali kuran Yurdagül, açılmayan 4 kutu kaldığı sırada, riske girmeyerek Hamdi Bey’in 28 bin TL’lik teklifini kabul ederek yarışmadan çekildi. Yarışmadan çekilmesinin ardından kendi kutusunda 500 bin TL olduğunu gören Yurdagül, gözyaşlarına boğulurken, izleyiciler ve diğer yarışmacılar da gözyaşlarına hakim olamadı.
 

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10