Hayırsever vatandaş iki engelli vatandaşı sevindirdi

Hayırsever Zeki Çevik, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi iki engelli vatandaşa, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Çerkezköy 21.12.2011 19:03:00 0
Hayırsever vatandaş iki engelli vatandaşı sevindirdi
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden hayırsever Zeki Çevik, akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olan iki engelli vatandaşı sevindirdi.
 
“İMKANI OLAN HERKES YARDIM ETMELİ”
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi olan iki bedensel engelli vatandaşa, akülü tekerlekli sandalye yardımı yapan Zeki Çevik, “İmkânı olan herkes, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeli. Elimizden gelen yardımı yaptığımızda, duyulan manevi haz bir başka. Yardımların manevi değerinin çok büyük. Herkesin, ihtiyaç sahiplerine karşı duyarlı olması gerekir” dedi. Zeki Çevik’in sandalyeleri, ihtiyaç sahiplerine teslim etmesinin ardından Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya adına, yönetim kurulu üyeleri, Zeki Çevik’e teşekkür plaketi verdi.
 
‘YARDIM GÖNÜL İŞİDİR’
Yardımsever Zeki Çevik ile birlikte, engelli vatandaşlara sandalyelerini vermek için gelen Akbank Çerkezköy Şube Müdürü Erol Taşdelen de yardımın gönül işin olduğunu belirterek “Geçmişimize dönüp baktığımız zaman tek başına kendimizi hatırlamayız. Kendimizle beraber, yanımızdakileri ve yaptığımız işleri de hatırlarız. Bu yüzden yapılan yardımlar çok önemli. Yardımsever Zeki Çevik’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım bunun gibi yardımlara herkes duyarlı olur” dedi.
 

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10