Trexta Fevzipaşaspor son dakikalarda yıkıldı 1-1

1.Amatör Küme 12. hafta mücadelesinde Trexta Fevzipaşaspor kendi evinde Büyükyoncalıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin son dakikalarda gelen golüne engel

21.12.2011 19:17:00 0
Trexta Fevzipaşaspor son dakikalarda yıkıldı 1-1
1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Trexta Fevzipaşaspor kendi evinde Büyükyoncalıspor ile berabere kaldı.
 
13.00’DE BAŞLADI
Veliköy Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Trexta Fevzipaşaspor 1-Yakup 2-Hüseyin 3-Ümit 4-Aydın 5-Kaan 6-Cemal 7-Onur 8-Bilal 9-Tufan 10-İdris 11-Remzi kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Büyükyoncalıspor ise  1-Fatih 2-Deniz 3-Rıza 4-Mikail 5- Mertcan 6-Sebahattin 7-Tugay 8-Erhan 9-Fatih 10-Fuat Avcı 11-Fuat Küçükoğlu ilk onbiri ile çıktı.
 
TREXTA BASTIRDI
Karşılaşmanın başlaması ile birlikte her iki ekipte kontrollü oyunu tercih etti. ilk dakikaların karşılıklı gelişen ataklarından gol sesi çıkmadı. Dakikaların ilerlemesi ile birlikte Trexta Fevzipaşaspor seyircisinde desteği ile birlikte karşılaşmada öne geçmek için ataklar geliştirdi. Kendi yarı alanından çabuk çıkan Trexta Fevzipaşaspor ileride ise gol yollarında etkili olamadı. Bir türlü istediği golü bulamayan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin de ataklarında gole izin vermedi.
 
TREXTA ÖNE GEÇTİ
Büyükyoncalıspor  ise karşılaşmanın ilk devresinin ortalarına doğru Trexta Fevzipaşaspor’un baskısını kırıp rakibinin kalesine daha cesur olarak gelmeye başladı.Büyükyoncalıspor ilk devrede en azından bir gol bulup ikinci devreye avantajlı girmek için ataklar geliştirdi. Genç ve çok koşan bir ekipten oluşan Büyükyoncalıspor ileride istediği gole ulaşamadı.Ataklarını sürdüren ev sahibi ekip karşılaşmanın 30.dakikasında arzuladığı gole kavuştu.Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tufan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Trexta Fevzipaşaspor’u 1-0 öne geçirdi.
 
İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI
Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, konuk ekip Büyükyoncalıspor ise kalan dakikalarda beraberlik için rakip kalede etkili ataklar geliştirmeye çalıştı. Özellikle Fatih ve Fuat ile ataklar geliştiren konuk ekip ilk devrenin ilerleyen dakikalarında istediği golleri bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca da karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekip Trexta Fevzipaşaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
BÜYÜKYONCALISPOR BASTIRDI
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan konuk ekip Büyükyoncalıspor ikinci devreye etkili başladı. Konuk ekip Erhan ve Sebahattin ile rakip kalede beraberlik golü ararken, rakibini savunmada eksik yakalayan Trexta Fevzipaşaspor ise istediği ikinci golü bir türlü bulamadı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında heyecan da giderek arttı.
 
KONUK EKİP İSTEKLİ GÖRÜNDÜ
İkinci devrenin ortalarına doğru Trexta Fevzipaşaspor istediği pozisyonlara bir türlü giremedi. Orta alanda top çeviremeyen temsilcimiz ileride de çok adamla çoğalamadı. Büyükyoncalıspor ise temsilcimize göre daha istekli göründü. Oyunun son bölümlerine doğru Trexta Fevzipaşaspor bir türlü istediğini yapamadı. Sürekli top kaybı yaşayan temsilcimiz etkili ataklar gerçekleştiremedi.
 
BERABERLİK UZATMALARDA GELDİ

Ataklarını rakip kalede artıran konuk ekip karşılaşmanın son dakikalarında beraberlik golünü buldu. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Büyükyoncalıspor’da  Erhan müsait pozisyonda bulunan Sebahattin’e topu indirdi. Topla buluştuktan sonra rakibini oyundan ekarte eden Sebahattin şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Skorun 1-1’e gelmesinin ardından kalan dakikalarda her iki takımda tekrar galibiyet mücadelesi verdi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10