Kapaklıspor Ahımehmetspor’u tek golle geçti (1-0)

1.Amatör Küme B Grubu on ikinci haftasında Kapaklıspor kendi evinde konuk ettiği Ahımehmetspor’u tecrübeli oyuncusu Mehmet’in kaydettiği gol ile mağlup ederek dört hafta sonra galibiyet ile tanıştı. KapaklÄ

21.12.2011 19:18:00 0
Kapaklıspor Ahımehmetspor’u tek golle geçti (1-0)
1.Amatör Küme B Grubu 12.hafta müsabakasında haftaya üçüncü sırada giren Kapaklıspor  bu yıl iyi bir sezon geçirmeyen Ahımehmetspor ile karşı karşıya geldi.
 
MÜSABAKA PAZAR GÜNÜ OYNANDI
Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmaya her iki ekipte mutlak üç puan parolası ile çıktı. Bir önceki hafta Kapaklıspor’un Büyükyoncalıspor karşılaşması ertelenirken, Ahımehmetspor ise evinde Şalgamlı Belediyespor ile 1-1 berabere kalmıştı.
Her iki ekip açısından da önemi olan karşılaşmaya Kapaklıspor taraftarları da ilgi gösterdi.
 
KAPAKLISPOR GOLÜ BULAMADI
Müsabakanın başlaması ile birlikte oyuna hızlı başlayan Kapaklıspor etkili hücumlarla rakip kalede gol aradı. Konuk ekip Ahımehmetspor ise kontra ataklarla rakip kaleye gelmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan temsilcimiz Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda ileri uç elemanları önemli pozisyonları değerlendiremedi. Savunmada hata yapmayarak rakibine kolay pozisyon bulma şansı tanımayan Kapaklıspor karşılaşmanın ilk devresinde istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 
KAPAKLISPOR ÖNE GEÇTİ
Taraftarının desteği ile ikinci devreye moralli başlayan ev sahibi ekip Kapaklıspor galibiyet golü için kanatlardan etkili hücumlar geliştirdi. Savunmada hata yapmayan konuk ekip Ahımehmetspor ise geliştirdiği kontra ataklarda sonuca gidemedi. Ataklarını sürdüren temsilcimiz 70.dakikada arzuladığı gole kavuştu. Savunmadan çıkan Mehmet verkaçlarla ceza sahası içine girdi. Kaleciyi de çalımladıktan sonra topu boş ağlara gönderen Mehmet takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından farkı ikiye çıkarmaya çalışan temsilcimiz bulduğu önemli gol pozisyonlarında da yararlanamadı.
 
KONUK EKİP BERABERLİĞİ BULAMADI

Karşılaşmanın ikinci devresinin son bölümlerine doğru Ahımehmetspor etkili olmaya çalıştı. Uzaktan şutlarla Kapaklıspor kalesini yoklayan konuk ekip istediği golü bulamadı. Oyunun son bölümlerine doğru her iki ekip takım tarafından geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Kapaklıspor tek gol karşılığında kazandığı üç puan ile puanını 17'ye çıkartırken, konuk ekip Ahımehmetspor ise 8 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10