BAL’da ilk devlerin ‘en’leri

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ilk devre oynanan 55 karşılaşmanın ardından sona erdi. 169 golün atıldığı ilk devreyi Silivrispor 18 puan ve averajla ilk sırada tamamlarken ilçe temsilcimiz Çerkezköyspor

21.12.2011 19:19:00 0
BAL’da ilk devlerin ‘en’leri
Temsilcilerimizden Çerkezköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ilk devre sona erdi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR’UN BEŞ GALİBİYETİ VAR
Grupta Silivrispor, F.Karagümrükspor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Sultanbeylispor ve Çerkezköyspor 5’er galibiyet ile ilk devrede en çok galip gelen ekipler olurken, Yeniköyspor, Akyazıspor, Adapazarıspor ve Garajlar Taçspor ise üçer galibiyetle oynadılar. Gruplarda mücadele eden Vitraspor ise ilk devreyi galibiyet alamadan tamamladı.
 
VİTRASPOR 8 MAĞLUBİYET ALDI
İlk devrede en çok mağlubiyet alan ekibi ise 8 mağlubiyetle Bilecik Vitraspor oldu.
Vitraspor’u 6 mağlubiyetle Beşyüzevlerspor, 5  mağlubiyetle temsilcimiz Çerkezköyspor izledi. İlk devrenin en az mağlubiyet alan ekipleri ise 2’şer mağlubiyetle Silivrispor, F.Karagümrükspor ve Yeniköyspor oldu.
 
ÇERKEZKÖYSPOR’UN BERABERLİĞİ YOK
En çok beraberliği ise 5 beraberlikle Yeniköyspor elde etti. Yeniköyspor’u 4’er beraberlikle Akyazıspor, Adapazarıspor, ve Garajlar Taçspor izledi. F.Karagümrükspor, Silivrispor üçer beraberlik alırken, Sultanbeylispor, Çorlu Gençlerbirliğispor ve Vitraspor ikişer beraberlik aldı. Grupta temsilcimiz oynadığı karşılaşmalarda beraberlik almayarak ilginç bir istatistikliğe de imza atmış oldu.
 
EN GOLCÜ EKİP SİLİVRİSPOR
İlk devrenin en golcü ekibi 27 golle Silivrispor olurken, Silivrispor maç başına 2.7 gol ortalaması ile oynadı. Gol sayısında Silivrispor’u 17’şer golle Çerkezköyspor ve F.Karagümrükspor izlerken, Akyazıspor, Sultanbeylispor ve Adapazarıspor ise 16’şar gol kaydetti. Kalesinde en çok golü 29 golle Vitraspor gördü. Vitraspor’u  21 golle temsilcimiz Çerkezköyspor , 17 golle Beşyüzevlerspor ve 15 golle Akyazıspor izledi.
 
F.KARAGÜMRÜK KALESİNİ GOLE KAPATTI
Geride kalan 11 haftanın ardından kalesinde en az gol gören ekip 9 golle F.Karagümrükspor oldu. F.Karagümrükspor maç başına kalesinde 0.90 gol yüzdesi oynadı.
F.Karagümrükspor’u 11 golle ise Çorlu Gençlerbirliğispor izledi. Averajda ise ilk sırada 15 averajla Silivrispor yer alırken, F.Karagümrükspor ise 8 averajla ikinci sırada yer aldı. Averajı en düşük ekip ise -21 averajla Vitraspor oldu. Vitraspor’u  -4 averajla temsicimiz Çerkezköyspor ve -3 averajla Beşyüzevlerspor takip etti.
 
EN FARKLI GALİBİYET 8-0
İlk devrede en farklı galibiyeti ligin 11.haftasında Vitraspor’u 8-0’la geçen Silivrispor elde ederken, Silivrispor temsilcimiz Çerkezköyspor’u ikinci hafta 5-0’lık bulundururken, en farklı deplasman galibiyetini ise Vitraspor’u 3-0 ile geçen Çorlu Gençlerbirliğispor ile Beşyüzevlerspor’u aynı skor ile mağlup eden F.Karagümrükspor elde etti.
 
15 KARŞILAŞMA BERABERE BİTTİ
En gollü maç Vitraspor-Akyazıspor (4-4) ile Silivrispor Vitraspor (8-0) maçı olurken 6 karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. İlk devrede oynanan 55 karşılaşmanın 22’sini ev sahibi ekipler kazanırken 18 karşılaşmadan deplasman takımları galibiyetle ayrıldı. 15 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. 15 beraberlik arasında 6 karşılaşma (0-0), 4 karşılaşma (1-1) sona erirken 3 karşılaşma (2-2), birer karşılaşma ise (3-3) ve (4-4)’lük skorla sonuçlandı. Deplasmanda  oynanan karşılaşmalarda 5 galibiyet 2-3’lük skor ile elde edilirken, beş galibiyet (1-2), dört galibiyet (0-1), iki galibiyet (0-3) ve birer galibiyet ise (0-2) ve (1-3) skorları çıktı.
 
 EN GOLLÜ HAFTA ON BİRİNCİ  HAFTA

Hafta başına 15.3 gol ortalaması ile oynanan ilk devreden en çok gol 22 golle ligin 11.haftasında atıldı. Lig’in 8.haftasında 21, 7.haftasında ise 20 gol atıldı. Gol yönünden en kısır geçen hafta ise ikinci ve beşinci hafta oldu.Bu haftalarda ise fileler 9  kez havalandı. Lig’in on birinci haftasında maç başına 4.2 gol ortalaması ile oynanırken ikinci ve beşinci haftada maç başına 0.5 gol ortalaması ile oynandı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10