Kapaklıspor Vakıflar’a konuk olacak

Ahımehmetspor karşısında aldığı 1-0’lik galibiyetle haftaya moralli giren Kapaklıspor deplasmanda Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanaca

23.12.2011 19:07:00 0
Kapaklıspor Vakıflar’a konuk olacak
1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk yarışından uzaklaşan Kapaklıspor 13.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak.
 
KAPAKLI MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI
Kapaklıspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde Kızılpınar Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında mutlak galibiyet mücadelesi veren Kapaklıspor son vuruşlarda istediğini elde edemedi. Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşma ise Kızılpınar Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Kızılpınar Belediyespor karşısında alınan yenilginin ardından Kapaklıspor Büyükyoncalıspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın hakemleri tarafından karşılaşma ileriki bir tarihe ertelendi.
 
AHIMEHMETSPOR’U MAĞLUP ETTİ
Ligin on ikinci hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde Ahımehmetspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan ev sahibi ekip sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aramasına rağmen arzuladığı gole ilk devrede ulaşamadı. İkinci devre rakibinin kalesini abluka altına alan Kapaklıspor ilerleyen dakikalarda bir gol bularak karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı.
 
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, ligin son haftalarının zorlu karşılaşmalara sahne olacağını söyleyerek” geçtiğimiz hafta evimizde Ahımehmetspor’u konuk ettik. Etkili bir oyun karşılığında karşılaşmadan üç puanla ayrılarak moral bulduk. Şimdi önümüzde Vakıflar Güvenspor karşılaşması vardı. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz’’ dedi.
 
‘’HER MAÇ FİNAL’’
Bundan sonra her karşılaşmanın kendileri açısından final havasında geçtiğini ifade eden Çavuş sözlerine şöyle devam etti: ‘’ligin tamamlanmasına kısa bir süre kaldı. Vakıflar Güvenspor karşılaşmasının ardından dört karşılaşmaya daha çıkacağız. Vakıflar Güvenspor maçı gibi diğer dört karşılaşma da bizler için final havasında geçecek. Engelleri tek tek geçerek ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.
 
MAÇ SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

Vakıflar Güvenspor ile Kapaklıspor ligin 13.hafta karşılaşmasında Ahmet Taner Kışlalı Sahası’Nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.   


0282 726 91 91
0282 747 65 10