Sitespor Tekirdağ Anadolu Lisesispor ile üç puan mücadelesi verecek

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Sitespor kendi evinde Tekirdağ Anadolu Lisesispor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Velimeşe Belediyespor’a farklı mağlup olan Sitespor karşılaşmadan gal

23.12.2011 19:12:00 0
Sitespor Tekirdağ Anadolu Lisesispor ile üç puan mücadelesi verecek
Süper Amatör Lig’de mücadele veren Sitespor kendi evinde Tekirdağ Anadolu Lisesispor’u konuk edecek. Her iki ekip açısından önemli olan karşılaşma öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine kurgulandı.
 

SİTESPOR GALİBİYET PEŞİNDE

 

Sitespor, geçtiğimiz hafta kendi evinde Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan Sitespor karşılaşmadan farklı şekilde mağlup ayrılmıştı. Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, karşılaşmadan mutlak galibiyet ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını, Sitespor olarak zirve yarışında bulunacaklarını belirtti.

 

KARAMETMETOĞLU: ''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

 

Ersan Karamehmetoğlu, sergilediklerimi performansın ilerleyen haftalarda daha da artacağını belirterek şunları söyledi: ''Sitespor bu sezon ligi en iyi şekilde tamamlayacaktır. Bunun için Sitespor olarak iyi mücadele etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu haftaki rakibimiz Tekirdağ Anadolu Lisesispor.  Galibiyetten başka düşüncemiz yok. İyi bir karşılaşma olacak. Taraftarlarımızı karşılaşmayı izlemeye davet ediyorum'' dedi.

 

TEKİRDAĞ ANADOLU LİSESİ ÜÇ PUAN İÇİN GELECEK

 

Tekirdağ Anadolu Lisesispor ise geçtiğimiz hafta kendi evinde Şarköyspor’a mağlup olmuştu.

Sitespor ile Tekirdağ Anadolu Lisesispor arasında yarın Çerkezköy Mustafa Uğraş Sahası'nda 13.00'da başlayacak karşılaşmayı Barış Çardaklı, Gökay Çevik ve Sedef Aktan hakem üçlüsü yönetecek.
 

ÜÇ KARŞILAŞMA DAHA VAR

 

Öte yandan ligde de üç karşılaşma daha oynanacak. Haftaya ilk iki sırada giren Tekirdağspor ile Velimeşe Belediyespor yedinci hafta karşılaşmasında üç puan mücadelesi verecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma Pazar günü saat 13.00’de Namık Kemal Stadyumunda oynanacak. Haftaya üçüncü sırada giren Çorlu Sanayispor ise deplasmanda Marmaracıkspor’a konuk olacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 12.00’de başlayacak. Lig’de ilk galibiyetini bir önceki hafta alan Şarköyspor ise Malkara 14 Kasım Sahası’nda Çorluspor’u konuk edecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10