Trexta Fevzipaşaspor üç puan istiyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimizden Trexta Fevzipaşaspor Ahımehmetspor’a konuk olacak. Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan gali

23.12.2011 19:14:00 0
Trexta Fevzipaşaspor üç puan istiyor
Büyükyoncalıspor ile berabere kalarak taraftarını üzen Trexta Fevzipaşaspor ligin 13.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ahımehmetspor ile karşı karşıya gelecek.
 
SARAYSPOR’U GEÇEMEDİ
Ligin ilk devresinde iyi bir grafik yakalamasına rağmen son haftalarda kötü sonuçlar alan Trexta Fevzipaşaspor ligin onikinci hafta karşılaşmasında evinde Büyükyoncalıspor’u konuk etti. Rakibi karşısında tek kale bir maç oynayan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin son dakikalarda gelen golüne engel olamayarak karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı.
 
HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Trexta Fevzipaşaspor, yarın oynayacağı Ahımehmetspor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Trexta Fevzipaşaspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından Ahımehmetspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
 
İLK MAÇ 4-3 SONA ERMİŞTİ
Trexta Fevzipaşaspor ile Ahımehmetspor ligin dördüncü hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelmişti. Her iki takımında üst düzey futbol oynadığı karşılaşmada son dakikalarda bulduğu golle ev sahibi Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmadan 4-3’lük galibiyet ile ayrılmıştı.
 
“HEDEF GALİBİYET”
Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Ahımehmetspor maçına hazırlandıklarını belirten Trexta Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Orhan Demir” Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Geçen hafta evimizde konuk ettiğimiz Sarayspor karşısında tek kale bir karşılaşma oynamamıza rağmen son dakikalarda kalemizde gol görerek karşılaşmadan bir puan almıştık.
Ahımehmetspor karşısında en iyi oyunumuzu ortaya koyarak uzun süreden sonra galibiyet ile tanışmak istiyoruz” diye konuştu.
 
MAÇ SAAT 14.00’DA BAŞLAYACAK

Trexta Fevzipaşaspor ile Ulaş Belediyespor ligin on üçüncü hafta karşılaşmasında Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 14.15’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10