“Kongreden güçlenerek çıktık”

AK Partililer, Kapaklı Belde Teşkilatı’nın düzenlediği dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, kongreden sonra daha da güçlü bir şekilde hi

Çerkezköy 26.12.2011 17:50:00 0
“Kongreden güçlenerek çıktık”
AK Parti Kapaklı Belde Yönetimi tarafından tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.
 
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Tekirdağ Koordinatörü ve AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı’nın yanı sıra, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu ve belde yönetimi katıldı.
 
‘DAHA DA GÜÇLENDİK’
Yemekte konuşan AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, geçtiğimiz ay yapılan kongrenin ardından yeni yönetimle daha da güçlü bir şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen de, yapılan kongrelerle AK Parti’nin gücüne güç katarak yoluna devam edeceğini söyledi. Muratlı’daki kongrelerin tamamlandığını kaydeden Soner Çizen, “Tekirdağ’da yapılacak 8 kongre kaldı. İlçe kongrelerimiz tüm hızıyla devam edecek” diyerek şuana dek partide görev alan ve bundan sonra hizmet verecek olan tüm partililere teşekkür etti.
 
‘RENKLER BİZE AİT DEĞİL’
Kapaklı’daki belediye binası ile ilgili konuşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su da “Belediye Binası çok güzel yapılmış. Fakat üzerindeki renkleri gördüğümde bir iç geçirdim. Renkler bize ait değildi. Önümüzdeki yerel seçimlerde Çerkezköy’de dörtte dört yaparak Kapaklı’nın da AK Parti bünyesine kazandırılacağına inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda Tekirdağ’ı Büyükşehir kapsamında düşünerek, hesabımızı kitabımızı ona göre yapacağız” dedi. Teşkilatların en ufak bir sıkıntıda bile kendilerine ulaşabilmesi için telefonlarının 24 saat açık olduğunu ifade eden İsmet Su, kongrelerin Çerkezköy’e, Tekirdağ’a ve tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.
 

Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10