Kapaklıspor ile Vakıflar yenişemediler (1-1)

1.Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden Vakıflar Güvenspor ile Kapaklıspor hafta sonu karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresini 1-0 önde tamamlayan Vakıflar Güvenspor ikinci devre Kapaklıspor?

28.12.2011 18:17:00 0
Kapaklıspor ile Vakıflar yenişemediler (1-1)
Vakıflar Güvenspor ile Kapaklıspor karşılaşmasından üç puan ile ayrılan taraf olmadı.
 
SAAT 16.30’DA OYNANDI
1.Amatör Küme B Grubu’nda 13.haftası hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Vakıflar Güvenspor ile Kapaklıspor karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 16.30’da başlayan karşılaşmayı ise Yusuf Ziya Erdinç, İlyas Özcan ve Serhat Ekmekçi hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte her iki ekipte kontrollü oyunu tercih etti. ilk dakikaların karşılıklı gelişen ataklarından gol sesi çıkmadı. Dakikaların ilerlemesi ile birlikte Vakıflar Güvenspor seyircisinin desteği ile birlikte karşılaşmada öne geçmek için ataklar geliştirdi.
 
EV SAHİBİ EKİP PENALTI KAÇIRDI
Ataklarını sürdüren ev sahibi ekip Vakıflar Güvenspor karşılaşmanın 7.dakikasında penaltı atışı kazandı. Kazanılan penaltı vuruşunu Vakıflar Güvenspor değerlendiremedi. Kendi yarı alanından çabuk çıkan Kapaklıspor ileride ise gol yollarında etkili olamadı. Bir türlü istediği golü bulamayan Kapaklıspor rakibinin de ataklarında gole izin vermedi.Vakıflar Güvenspor  ise karşılaşmanın ilk devresinin ortalarına doğru Kapaklıspor baskısını kırıp rakip kaleye daha cesur olarak gelmeye başladı.
 
EV SAHİBİ EKİP ÖNDE TAMAMLADI
Rakip kalede ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Vakıflar Güvenspor karşılaşmanın 35.dakikasında geliştirdiği atakta bir gol bularak karşılaşmada öne geçti.Kalesinde gördüğü şok golün ardından çabuk toparlanan Kapaklıspor karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında beraberlik golünü aradı. Genç ve çok koşan bir ekipten oluşan Kapaklıspor ileride istediği gole ulaşamadı. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devreyi ev sahibi ekip Vakıflar Güvenspor 1-0’lık üstünlük ile tamamladı.
 
KARŞILAŞMA 1-1 SONA ERDİ
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devreye etkili başladı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla beraberlik golünü arayan konuk ekip Kapaklıspor arzuladığı gole kavuşamadı. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile birlikte rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor ilerleyen dakikalarda bir gol bularak karşılaşmada skoru 1-1 yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikaları büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında Kapaklıspor öne geçmek için fırsatlar yakaladıysa da başarılı olamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. 1-1'lik skor sonrasında her iki ekipte hanesine 1 puan yazdırdı.
 
“GALİBİYET GOLÜNÜ BULAMADIK”

Karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını belirten Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş” oyunu sahada sergilememize rağmen, gol yollarında istediğimizi elde edemedik. Aldığımız sonuca sevinemedik. Karşılaşmada mağlup duruma düşmemize rağmen disiplinden kopmayarak beraberlik golünü bulduk. Genç bir ekibe sahibiz. Kalan dakikalarda geliştirdiğimiz ataklarda galibiyet golünü bulamadık. Şimdiden sonra önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. İyi bir oyun ortaya koyan oyuncularımızın hepsini kutluyorum'' dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10