Trexta Fevzipaşaspor deplasmanda vuruldu 2-3

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Trexta Fevzipaşaspor hafta sonunda deplasmanda Ahımehmetspor’a konuk oldu. Karşılaşmanın ilk devresini iki farkla önde tamamlayan Trexta Fevzipaşaspor, rakibinin

28.12.2011 18:34:00 0
Trexta Fevzipaşaspor deplasmanda vuruldu 2-3
Tekirdağ 1.Amatör Küme’de son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trexta Fevzipaşaspor haftayı puansız kapattı.
 
TREXTA ÖNE GEÇTİ
Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Pazar ünü saat 14.15’de oynanan karşılaşmayı Murat Aygün, Mustafa Öz ve Adem Üzer hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya her iki ekipte mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Trexta Fevzipaşaspor karşılaşmaya hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında Tufan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.Golün ardından Trexta Fevzipaşaspor rakip sahaya ikinci gol için yüklenmeye başladı.
 
FEVZİPAŞASPOR İLK DEVREYİ İKİ FARKLA ÖNDE TAMAMLADI
Arka arkaya ataklarını sürdüren Trexta Fevzipaşaspor ilk devrenin ortalarına doğru Murat Sarı’nın ayağından bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Müsabakada 2-0 öne geçen Trexta Fevzipaşaspor daha rahat mücadele etmeye başladı. Ahımehmetspor ise farkın ikiye çıkmasının ardından en azından karşılaşmanın ilk devresinde farkı bire indirmek için mücadele sergiledi. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran Trexta Fevzipaşaspor ilk devrede farkı artırmak için geliştirdiği ataklardan yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol olmayınca ilk devre Trexta Fevzipaşaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
 
FARK BİRE İNDİ
Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı mağlup duruma düşen ev sahibi ekip Ahımhemtespor karşılaşmanın ikinci devresine çok etkili başladı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili olan ev sahibi ekip Ahımehmetspor İsa’nın ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Ahımehmetspor organize ataklarla beraberlik golünü aradı. Gelen golle oyun disiplininden kopmayan Trexta Fevzipaşaspor rakibinin beraberlik golü için geldiği dakikalarda farkı tekrar ikiye çıkartmaya çalıştı.
 
AHIMEHMETSPOR ÖNE GEÇTİ
İlk devreye nazaran ikinci devre tek kale bir karşılaşma oynayan Ahımehmetspor ilerleyen dakikalarda Ali’nin ayağından bir gol bularak skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte her iki takımda müthiş bir oyun ortaya koydu. Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmanın son dakikalarında rakibine göre daha atak bir oyun ortaya koyan Ahımehmetspor İsa ile bir gol bularak karşılaşmada öne geçti. İki farklı mağlubiyetten öne geçmeyi başaran Ahımehmetspor karşılaşmanın son dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koydu.
 
TREXTA 17 PUANDA KALDI

İki farklı galipken, mağlup duruma düşen Trexta Fevzipaşaspor oyun disiplininden koparak kalan dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Ahımehmetspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Ahımehmetspor elde ettiği galibiyet ile puanını 11’e yükselterek ligde kalmak adına nefes alırken, Trexta Fevzipaşaspor ise 17 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10