Bilgisayar ve cep telefonu hırsızları tutuklandı

Yazları Marmaris’te bar ve eğlence yerlerinde çalışan, O.D,(24),U.A,(19) ,daha önceden tanıdıkları Eftelya takma adlı travesti İ.Ç’nin evinde iki gün kaldıktan sonra çıkarken 2 laptop, 2 cep telefon

Tekirdağ 29.12.2011 20:02:00 0
Bilgisayar ve cep telefonu hırsızları tutuklandı
Edinilen bilgiye göre; Tekirdağ’da ikamet eden O.D,(24),U.A,(19) adlı iki arkadaş, yaz aylarında Marmaris’teki bar ve eğlence yerlerinde çalışıp para kazanıyorlardı geçtiğimiz günlerde gezmek için Marmaris’in Beldibi beldesine gitti. Burada daha önceden tanışıp arkadaş oldukları, Eftelya takma adlı travesti İ.Ç’yi arayıp buluştuktan sonra iddiaya göre iki gün İ.Ç’nin evinde kalan zanlılar, iki gün evde kaldıktan sonra evden 2 laptop, 2 cep telefonunu alarak Tekirdağ’a döndü.
 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

İ.Ç.’nin şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri, zanlıları Tekirdağ kent girişi Toki kavşağında kiralık otomobille birlikte göz altına aldı. Daha önceden sabıkası olduğu öğrenilen O.D,ve U.A. çıkartıldıkları mahkemece hırsızlık yapmak suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne götürüldü. Evden çalışan bilgisayar ve cep telefonları da İ.Ç.’ye teslim edildi.
Çerkezköy Haber / Tuncay AKTAŞ
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10