Huzurevinde ‘yeni yıl’ coşkusu

Tekirdağ'da Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencileri huzurevi sakinleri için yeni yıl eğlencesi düzenledi. Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Yaşlı Bakım Programı öğrencileri tarafından üniversi

Tekirdağ 29.12.2011 20:14:00 0
Huzurevinde ‘yeni yıl’ coşkusu
“AMAÇ, 65 YAŞ ÜSTÜNE KALİTELİ HİZMET”
NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, programda yaptığı konuşmada, NKÜ'nün tüm birimlerinde aktif bir biçimde gelişmeyi hedeflediğini söyledi.  Kaliteli sağlık hizmeti vermek ve kaliteli sağlık personeli yetiştirmek için üniversitedeki tüm birimlerin birlikte çalıştığını ifade eden Soysal, "Amacımız, yalnızca Tekirdağ değil, tüm Trakya'ya ulaşmak. Programlarımızda, sağlık ve eğitimde hizmet bekleyen her yaş grubuna ara eleman yetiştirmek. Dünyada 65 yaş üzerindeki bireylerde bir artış gözlenirken, bu bireylere kaliteli hizmet veren personel yetiştirmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.
 
DANS EDİP ŞARKI SÖYLEDİLER
Öğrenci ve konukların şiir ve şarkılarla eşlik ettiği etkinlikte, Tekirdağ Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Topluluğu, Neyzen Cumhur Atılgan ve Namık Kemal Üniversitesi Müzik Topluluğu, birer dinleti sundu. Namık Kemal Üniversitesi Halkoyunları Topluluğu ile SHMYO Halk Oyunları Topluluğu da birer gösteri gerçekleştirdiği etkinlikte Huzurevi sakinleri şiirler ve şarkılarla öğrencilere teşekkür etti. Etkinlik, öğrenci ve yaşlıların birlikte yemek yemesiyle son buldu.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10