‘Noel Baba’lar Devlet Baba’dan kaçamadı

Suç ve suçlulara yönelik yaptığı başarılı operasyonlarda zanlılara göz açtırmayan Çorlu polisi 13 ‘Noel Baba’yı cezaevine göndertti.

Çerkezköy 31.12.2011 03:23:00 0
‘Noel Baba’lar Devlet Baba’dan kaçamadı
Çorlu polisi tarafından düzenlenen Noel Baba isimli operasyon kapsamında gözaltına alınan A.Ç., G.Ç., Y.Ç., Ö.G., G.E., M.T., K.P., F.S., V.Ö., S.P., N.P. ,C.A. ve M.P. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ
Tekirdağ Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize ve Grup Amirliği ekipleri, sokak aralarında gençlere uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine harekete geçmiş, tespit edilen çetenin üyeleri teknik takip altına alınmış, yaklaşık 6 ay süren çalışmanın ardından polis sabah erken saatlerde roman vatandaşların yaşadığı Hıdırağa Mahallesi’nde çete elemanlarının evlerine Narkotik polis köpekleri Dak, Şimon, Herkül ile birlikte toplam 150 polisin katıldığı eş zamanlı baskın düzenlemişti. Baskında evler ile birlikte zanlıların araçları da narkotik polis köpekleri tarafından didik didik aranmış, aramalarda 15 kilo esrar maddesi ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilmişti.  Olayla ilgili olarak A.Ç., G.Ç., Y.Ç., Ö.G., G.E., M.T., K.P., F.S., V.Ö., S.P., N.P., C.A. ve M.P. gözaltına alınmıştı.
 
BRİKET İÇİNDE SATIŞ YAPTIKLARI BELİRLENDİ
Olay ile ilgili olarak gözaltına alınan zanlıların müşterilerinden önce para aldıktan sonra polisin olası baskınına maruz kalmamak için uyuşturucuyu satışın yapıldığı sokak üzerinde boş bir Briket tuğlası veya çöp tenekesi altına koyarak sattıkları belirtildi.
 
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Gözaltına alınan 13 zanlı ifadeleri sonrasında geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Burada tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen zanlılar “Uyuşturucu ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak” suçlarından tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10