Çerkezköy 2012'yi coşkulu karşıladı...

Çerkezköy’de vatandaşlar yeni yıla büyük bir coşkuyla “merhaba” derken, eğlence mekanlarına gidenler ise yeni yılı eğlenerek kutladı.

Çerkezköy 1.01.2012 18:50:00 0
Çerkezköy 2012
Çerkezköy 2012'i coşkuyla karşıladı. Çerkezköy'de eğlence yerlerinde saatler 00.00'ı gösterdiğinde herkes yeni yılın coşkusunu birlikte yaşadı. Yeni yıl kutlama programlarına katılanlar doyasıya eğlendi. 
 
POLİSEVİ'NDE BÜYÜK COŞKU
Yılbaşı dolayısıyla, Çerkezköy Polisevi’nde de coşkulu bir program düzenlendi. Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlhan’ın sahne aldığı Polisevi’nde davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.  2011 yılının son dakikasında eğlencenin ve coşkunun doruğa çıktığı Polisevi’nde vatandaşlar yeni yılı dans ederek karşıladı. Polisevi’ndeki eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
2012 yılbaşı eğlencesinin bir diğer adresi Turkuaz Restaurant oldu. Yaklaşık 300 davetlinin katıldığı eğlence programında sahneye çıkan Türk Sanat Müziği sanatçısı İsmail, Pop Müzik Sanatçısı Gülhan, Grup Kurtar ve The Shoot söyledikleri şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Turkuaz Restaurant davetlileri 2012’ye ise Oryantal Didem ile girdi.Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. 
 
ZADE PUB'DA EĞLENCE
2012’yi eğlence mekanlarında karşılayan vatandaşların bir diğer adresi Pasha Otel Zade Pub Restaurant oldu. Zade Pub Restaurant'ta Yılbaşı'nı kutlamaya gelen Çerkezköylüler, fasıl grubu Doğan Durukan ve orkestrasıyla felekten bir gece yaşarken, Popstar Burcu Ulukaya’nın söylediği şarkılarla da doyasıya eğlendi.
 
GABRALI’DA MUSTİ ŞOV
Yılbaşı coşkusunun doyasıya yaşandığı bir diğer yer de Çerkezköy Gabralı Otel oldu.
Yaklaşık 300 kişinin katıldığı Yılbaşı eğlencesinde, davetliler Çerkezköy’ün sevilen orkestrası Musti’nin şarkıları ile göbek atarak 2012’ye ‘merhaba’ dedi. Eğlence mekanlarındaki kutlamalar ilerleyen saatlere kadar devam etti.
 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10