Çerkezköyspor ikinci yarı açıldı 3-2

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ligin beşinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Büy

1.01.2012 19:14:00 0
Çerkezköyspor ikinci yarı açıldı 3-2
Tekirdağ U-17 Futbol Ligi C Grubu’nda şampiyonluk hesapları yapan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı hafta sonunda deplasmanda mücadele etti.
 
BÜYÜKYONCALI SAHASINDA OYNANDI
Büyükyoncalı Sahasında Pazar günü saat 13:00’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor U-17 Futbol takımı 1-Mahmut, 2-Nurullah, 3-Hakan, 4-Furkan, 5-Ertuğrul, 6-Halil, 7-Abdullah, 8-Semih, 9-İbrahim, 10-Oğuz ve 11-Batuhan ilk onbiriyle mücadele ederken, Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise 1-Hasan, 2-Ömür, 3-Ahmet, 4-Uğur, 5-Kadir Serttaş, 6-Hamza, 7-Abdulmelik, 8-Gökhan, 9-Kadir, 10-Selim ve 11-Doğukan onbiri ile başladı.
 
KARŞILAŞMAYA ÇERKEZKÖYSPOR U-17 TAKIMI BAŞLADI
Başlama vuruşunu Çerkezköyspor U-17 takımının yaptığı karşılaşmanın ilk dakikalarında oyunun kontrolünü eline alan Çerkezköyspor U-17 Futbol takımı geliştirdiği sağlı sollu ataklarda etkili olamadı. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol takımı ise oyunu kendi alanında kabul ederek defansta açık vermemeye ve kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk on dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklarda istediği golleri bulamadı.
 
EV SAHİBİ EKİP ETKİLİ
Karşılaşmada hareketli dakikalar ilk yarının sonlarına doğru başladı. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol takımı dakika 35’te kontra atağa çıkan İbrahim rakibi tarafından ceza sahası dışında sportmenlik dışı bir hareketle düşürülünce hakem faulü verdi. Topun başına geçen Oğuz kaleyi cepheden gören bölgeden vuruşunu yaptı. Düzgün ve sert vuran Oğuz, takımının ve kendisinin karşılaşmadaki ilk golünü kaydetti. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol takımı gelen bu golle birlikte karşılaşmada 1-0 öne geçti.
 
İLK YARIDAN TEK GOL ÇIKTI
İlk yarının bitimine 5 dakika kala her iki takımda sert bir mücadele ortaya koydu. Hakem sık sık düdüğünü çalarak oyunu durdurdu. Karşılaşmada mağlup durumda olan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk devrenin son dakikalarında beraberlik golü bularak ikinci devreye avantajlı başlamak istedi. İki takımında görülmeye değer mücadelesinden ve ataklarından gol sesi çıkmayınca ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibinin üstünlüğü ile sona erdi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR BERABERLİĞİ YAKALADI
Karşılaşmanın ikinci yarısı ev sahibi ekibin başlama vuruşuyla başladı. İki takımda oyuna hakim olma çabasında bir görüntü verdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 50.dakikada arzuladığı golü buldu. Sol kanattan çabuk gelen Gökhan bekletmeden pasını Abdülmelik’e aktardı. Kaleyi 35 metreden gören Abdülmelik etkili bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Gelen golle birlikte karşılaşmada heyecanda arttı.
EV SAHİBİ EKİP TEKRAR ÖNE GEÇTİ
Beraberliğin ardından her iki takımda defansa daha ağırlık vermeye başladı. Bu düğüm dakika 59’da Büyükyoncalıspor U-17 Futbol takımı’nın öne geçmesiyle çözüldü. Sağ kanattan yapılan ortayı çok iyi takip eden Batuhan etkili bir kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle biraz olsun rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda üçüncü gol mücadelesi verdi. Rakibi karşısında tekrar mağlup duruma düşen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı oyuncu değişiklikleri yaparak oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı.
 
DOĞUKAN SKORU EŞİTLEDİ
Sağlı sollu ataklarla rakip kalede beraberlik golünü arayan Çerkezköypor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın 65.dakikasında geliştirdiği organize atakta skoru 2-2 yaptı. Selim sol kanattan iki rakibini geçerek pasını Doğukan’a aktardı. Doğukan bekletmeden çok düzgün ve sert bir vuruş yaparak topu kalecinin ulaşamadığı köşeye gönderdi. Bu golle deplasmanda beraberliği yakalayan temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol takımı büyük bir sevinç yaşadı. Beraberliğin ardından Çerkezköyspor U-17 Futbol takımı etkili ataklarını sürdürmeye devam ettirdi. Ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ise oyun disiplininden tamamen koptu.
 
DOĞUKAN TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ
Bu dakikalarda etkili olamayan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı golden üç dakika sonra Doğukan ile karşılaşmada ilk kez öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine girdikten sonra rakibini oyundan düşüren Doğukan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Bu golle 3-2 öne geçen temsilcimiz rahatlamış bir görünüm verdi. Karşılaşmada önde olmanın avantajını değerlendiremeyen ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi.
 
GALİBİYET İLE KAPATTI

Karşılaşmanın son dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu. Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı tüm hatlarıyla beraberlik golü için yüklenirken, konuk ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise rakibinin ataklarında hata yapmamaya çalıştı. Kontra ataklarla etkili olan temsilcimiz yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklarda başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı elde ettiği galibiyet ile puanını 11 yaparken, Büyükyoncalıspor U-17 Futbol Takımı ise dört puanda kaldı  


0282 726 91 91
0282 747 65 10