Çerkezköy'ün kaderini Ankara belirleyecek

Belde kongrelerini tamamlayarak ilçe kongresine hazırlanan AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın kaderini Ankara belirleyecek.

Çerkezköy 1.01.2012 19:35:00 0
Çerkezköy
 
AK Parti Çerkezköy Kongresine yaklaşık bir ay süre kalırken, ilçe başkanlığına aday olan isimler de netleşmeye başladı. İlçe eski başkanı Sait Yazı’nın aday olmaması ise aday adaylarının sayısını artırdı.
 
İLÇE BAŞKANLIĞINA 5 ADAY
Kulislerde isimleri AK Parti İlçe Başkanlığı aday adayları arasında yer alan mevcut İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Serkan Karagöz, Akın Yılmaz, Hüseyin Çolakoğlu ve Yaşar Arslan hafta sonu AK Parti Bursa Milletvekili ve Tekirdağ koordinatörü İsmet Su’nun başkanlığında düzenlenen temayül yoklamasına katıldı.
 
ANKARA’DA MÜLAKATA KATILACAKLAR
İl Başkanı Soner Çizen, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve il yönetiminin de katıldığı yoklamaya AK Parti İlçe Eski Başkanı ve  12 Haziran seçimlerinde Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Sait Yazı da katıldı. Sait Yazı adaylığı düşünmezken, genel merkez ve il yönetimi, Yazı’nın görüşlerine başvurmak üzere temayüle çağırdı. Beş aday adayının Tekirdağ’da katıldığı mülakatın ardından, aday adayları bugün de AK Parti Genel Merkezi’nde bir mülakata tabi tutulacak. Aday adayı Serkan Karagöz’ün ise Ankara’daki mülakata katılmayacağı öğrenildi.
 
BUGÜN NETLİK KAZANACAK
Kongre öncesi ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de tek liste ile kongreye gitmeyi hedefleyen AK Parti’nin 5 Şubat’ta yapılacak ilçe kongresinde başkanlık bayrağını kimin dalgalandıracağı ise bugün Ankara’da netlik kazanacak.
 

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER  


0282 726 91 91
0282 747 65 10