2012’ye lider girdik, şampiyon olarak bitirmek istiyoruz

Ulaş Belediyespor’u mağlup ederek ilk kez liderlik koltuğuna oturarak bütün dikkatleri üzerine çeken Kızılpınar Belediyespor’da başarının en büyük mimarı olan Teknik Direktör Vedat Çolak kapÄ

2.01.2012 19:42:00 0
2012’ye lider girdik, şampiyon olarak bitirmek istiyoruz
Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak, kırmızı beyazlı takımın ulaştığı başarılarda en temel unsurun birliktelik olduğunu söyledi.
 
“ÇOK MUTLUYUZ”
Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’na kötü bir başlangıç yapan ve daha sonra ligde üst üste sekiz galibiyet alarak liderlik koltuğuna oturan Kızılpınar Belediyespor’un başarısının önemli mimarlarından olan Teknik Direktör Vedat Çolak kapılarını Çerkezköy HABER’e açtı. Ulaş Belediyespor’u mağlup ederek ilk kez liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını belirten Çolak”  Ulaş Belediyespor karşılaşması seyircimiz karşısında şampiyonluk yarışında mutlak galip gelmek zorunda olduğumuz bir karşılaşma idi. Bu bilinçle yola çıktık. Karşılaşmanın ikinci devresinde ki istekli oyunumuzu sahaya yansıtarak ve taraftarımızın desteği ile karşılaşmadan galibiyet çıkardık” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
“Alınan bu galibiyet bizi lider duruma getirse de kalan karşılaşmalarda rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” diyen Çolak” Şampiyonluk için sezon sonu ipini göğüslemek istiyoruz. Bu galibiyetten ötürü tüm futbolcu kardeşlerimizi kutlarken, sezon başından beri bizleri desteğini esirgemeyen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Onursal Başkan Ahmet Günay’a, Kulüp Başkanımız Sami Baygın’a, Yönetim Kurulu üyelerine, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz’a, Trakyum sahibi Oktay Çiftçiye sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
 
“TAKIMIN DURUMUNU ÜÇ BÖLÜME AYIRDI”
Kızılpınar Belediyespor olarak sezon başından bugüne kadar gelinen noktayı özetleyen Çolak” Ben bu süreyi üç bölümde incelemek istiyorum. Ligin ilk dört haftasında ligin dibinden kurtulmak için mücadelemizi sürdürdük. Bu kötü gidişe dur demek bir için bir takım çözümler ürettiğimiz bir dönem olarak ele alıyorum. Ligin beşinci hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor karşılaşmasının ardından ufak bir çıkış yapmamamızı ikinci dönem ele alıyorum. Ulaş Belediyespor maçından ligin sonuna kadar ise üçüncü dönem olarak ele alıp zirvede zirve de kalıp şampiyon olarak ele aldığımız dönem olarak görüyorum” dedi.
 
“ÜZERİMİZDEKİ KARA BULUTLARI ATTIK”
Ligde ilk dört haftaya kötü bir başlangıç yaptıklarını, ilerleyen haftalarda toparlandıklarını söyleyen Çolak” Birinci bölüm itibariyle sezona kötü bir giriş yaptık. Dört haftada üç yenilgi bir galibiyet aldık. Dolayısıyla bu sorunu çözmek için çok yoğun çabalar harcadık. Her
şeyden önemlisi kendimize olan görevimizi ve şampiyonluğa olan inancımızı kaybetmemek için sürekli sporcu kardeşlerimizle birlikte çaba harcayıp belirli dönemlerde geçmiş olduğumuz sürecin bizim için bir kırılma noktası olduğunu yaptığımız toplantılarla ifade ettik. Fakat sezon başında alınan olumsuz sonuçlar ve maçlarla yaşadığımız şansızlıklar bu başarısızlığı etkileyen faktörlerinden bir tanesi oldu. İlk dört haftada karşılaşmalar 0-0 devam ederken 7 topumuzun direkten dönmesi ve rakiplere karşı iyi futbol oynamamıza rağmen kaybetmemiz bizleri üzdü. Alınan bu başarısız sonuçların ardından üzerimizdeki kara bulutları en kısa sürede dağıttık” ifadesini kullandı.
 
“35 GOL ATIP 7 GOL YEDİK”
İlk devre Kızılpınar’da oynanan Büyükyoncalıspor karşılaşmasının ardından takımın büyük bir çıkış yaşadığını belirten Çolak” Zaten deplasmanda oynadığımız Ulaş Belediyespor maçından sonra üzerimizdeki ölü toprağı atıp kendi sahamızda oynadığımız ve 5-0 kazandığımız Büyükyoncalıspor  karşılaşması tekrar çıkışa geçtik. Büyükyoncalıspor karşılaşmasının ardından oynadığımız sekiz karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılıp 35 gol atıp 7 gol yedik. 24 puan toplayarak emin adımlarla şampiyonluğa ilerlemeye çalışıyoruz. Bundan sonra ki haftalarda da şampiyon olmak için bu çalışmalarımızı artırarak Kızılpınar Belediyespor’u ikinci yılımızda ikinci şampiyonluğuna taşımak istiyoruz.
 
“ŞAMPİYON BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Lig’de 14.haftayı bay geçeceklerini sözlerine ekleyen Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak” İki hafta maç yapmamak dezavantaj görünse de Büyükyoncalıspor karşılaşması ile beraber tekrar kaldığımız yerden devam ederek şampiyonluk mücadelemiz sürecektir. Zafer sarhoşu olmadan yolumuza devam edeceğiz. 2012’ye lider girdik, şampiyon olarak bitirmek istiyoruz” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10