Çerkezköyspor ilk devre 15 puan topladı

Bölgesel Amatör Lig’in geride kalan 10 haftasını beş galibiyet ve beş yenilgi ile tamamlayan Çerkezköyspor kaydettiği 17 gole karşılık kalesinde 19 gol gördü. Galip geldiği bütün karşılaşmal

2.01.2012 20:08:00 0
Çerkezköyspor ilk devre 15 puan topladı
Bölgesel Amatör Lig’in ilk devresi sona erdiğinde ilçemiz temsilcilerinden Çerkezköyspor ligi 15 puan ile beşinci sırada tamamladı.
 
LİGE KÖTÜ BAŞLADI
2010-2011 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 12 grubu 38 puanla tamamlayan Çerkezköyspor 2011-2012 futbol sezonuna yeni bir teknik direktör ve kadro ile başladı. Ligin ilk hafta karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Çorlu Gençelrbirliği ile karşı karşıya gelen Çerkezköyspor taraftarı karşısında istediği sonucu alamadı. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Çerkezköyspor karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılarak lige kötü bir başlangıç yapmıştı.
 
SELAMİ TARHAN İLE YOLUNA DEVAM ETTİ
Lige kötü başlangıç yaptıktan sonra deplasmanda Silivrispor’a konuk olan Çerkezköyspor rakibi karşısında çok kötü bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 5-0’lık hezimetle ayrıldı. Silivrispor karşısında alınan farklı mağlubiyetin ardından Çerkezköyspor Teknik Direktör Ali Erpehlivan ile yollarını ayırdı. Ali Erpehlivan’ın gönderilmesinin ardından Çerkezköyspor yoluna Selami Tarhan ile devam etti. Yeni teknik direktörü ile çıktığı Adapazarıspor karşılaşmasında iki farklı mağlup duruma düşmesine rağmen son dakikalarda arka arkaya goller bulan Çerkezköyspor rakibinin uzatmalarda kaydettiği gole engel olamayarak karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 
İLK GALİBİYETİNİ ALDI
Lig’de alınan üç yenilginin ardından taraftarını üzen Çerkezköyspor kendi evinde Vitraspor’u konuk etti. Kendisi gibi puanı olmayan rakibi karşısında taraftarının desteği ile maç boyunca etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz bulduğu tek golle karşılaşmadan galip ayrılarak ligdeki ilk üç puanını almıştı. Alınan bu galibiyet ile büyük moral bulan Çerkezköyspor’da ligin beşinci hafta kendi evinde alınan Beşyüzevlerspor yenilgisi keyifleri kaçırdı
 
ÜST ÜSTE İKİ GALİBİYET ELDE ETTİ
Ligin altıncı hafta karşılaşmasında deplasmanda lig lideri F.Karagümrükspor’a konuk olan Çerkezköyspor istenilen futbolunu bu karşılaşmada sahada gösterdi. Rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan temsilcimiz iki farklı üstünlüğü yakaladıktan sonra durdu. Rakibinin beraberliği yakalamasının ardından oyuna asılan temsilcimiz kalan dakikalarda bulduğu golle çok önemli bir galibiyet almıştı. Lig lideri F.Karagümrükspor galibiyeti ile taraftarını mutlu eden Çerkezköyspor yedinci hafta namağlup Akyazıspor’u konuk etti. Müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın uzatma dakikalarında Mehmet Narin ile galibiyet golünü bulan Çerkezköyspor üst sıralara yükselmeyi bildi.
 
İLK DEVREYİ ÜÇ PUANLA KAPATTI
Üst üste aldığı galibiyetlerle rakipleri ile olan puan farkını indiren Çerkezköyspor bir sonraki hafta deplasmanda hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olan Çerkezköyspor rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı. Ligin sekizinci hafta karşılaşmasında temsilcimiz Garajlar Taçspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Çerkezköyspor karşılaşmadan üç puanla ayrılmasını bilmişti. Ligin ilk devresinin son haftasında Çerkezköyspor deplasmanda Yeniköyspor’a konuk oldu. Üç yıldır kendi evinde yenilmeyen rakibi karşısında müthiş bir oyun sergileyen Çerkezköyspor karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkartarak ilk devreyi üç puan ile tamamladı.
 
EN GOLCÜ MEHMET NARİN
10.haftada beş galibiyet ve beş yenilgi alan Çerkezköyspor rakip filelere gönderdiği 17 gole karşılık kalesinde ise 19 gol gördü. 10 hafta içersinde Çerkezköyspor Vitraspor, F.Karagümrükspor, Akyazıspor,Garajlar Taçsspor ve Yeniköyspor karşılaşmalarından olmak üzere 5 karşılaşmadan tek gollük galibiyet ile ayrıldı. Çerkezköyspor’da kaydedilen 17 golü 9 farklı oyuncu kaydetti. 6 gol ile en fazla golü Mehmet Narin kaydederken, Şafak Torin 2, Fırat Işık 2, Hüseyin Karakayış 2, Hasan Barut, Volkan Pullu, Orçun Engin, Ramazan Doruk ve Gençağa Yılmaz ise 1’er gol ile oynadı. Temsilcimiz maç başına 1.7 gol ortalaması ile oynadı. 10.hafta içersinde Çerkezköyspor üç karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Ligin ikinci hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasında Gençağa Yılmaz, ikinci hafta Silivrispor ve sekizinci hafta Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasında Ramazan Doruk ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10