Gülerçin Koleji masa tenisinde il üçüncüsü oldu

Tekirdağ genelinde İlköğretim Okulları arasında düzenlenen Yıldız Erkekler Masa Tenisi turnuvasında ilçemiz okullarından Gülerçin Koleji il üçüncüsü olarak büyük başarı kazandı. Okul

2.01.2012 20:09:00 0
Gülerçin Koleji masa tenisinde il üçüncüsü oldu
Tekirdağ İli 2011- 2012 yılı “İlköğretim Okulları Arası Masa Tenisi Turnuvası”nda 2 günlük zorlu geçen müsabakalar sonrası Özel Gülerçin Koleji Tekirdağ İl üçüncüsü oldu.
 

ÜÇÜNCÜLÜK KAZANDI

Rakiplerini mağlup ederek yarı finale yükselen Gülerçin Koleji öğrencileri Berkay Karagöz, Uğur Ergene ve Berkan Aşık yarı finalde rakiplerine mağlup olarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladılar. Turnuvada edinilen üçüncülük kupasının heyecanını okulda kutlayan Gülerçin Koleji Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı oyuncularına yaşattıkları bu mutluluktan ve gururdan dolayı Okul Müdürü Oktay Becerik, Müdür Yardımcısı ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tuğba Zenginal ve Beden Eğitimi Öğretmeni Meliha Turan teşekkür ettiler.
 

ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Öğrencilerin başarılarının devam edeceğini belirten Gülerçin Koleji Müdürü Oktay Becerik” Büyük bir çekişmenin yaşandığı zorlu karşılaşmaların ardından öğrencilerimiz turnuvayı üçüncü olarak tamamladılar. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10