Sitespor 5 oyuncu ile anlaştı

2011-2012 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de 7 puan toplayan Sitespor transfer çalışmalarına hız verdi. Lig’de üst sıraları hedefleyen Sitespor Sarayspor’dan Bora Kolcuoğlu, Çerkezköyspor’dan Tolga

3.01.2012 20:51:00 0
Sitespor 5 oyuncu ile anlaştı
2011-2012 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de eden Sitespor transfer çalışmalarını sürdürüyor.
 
MALKARASPOR’U FARKLI GEÇTİ
1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyon olarak tamamlayarak Tekirdağ Süper Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Sitespor lige Marmaracıkspor karşılaşması ile başladı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyamayan Sitespor karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. İkinci hafta evinde Malkaraspor’u konuk eden Sitespor rakibi karşısında müthiş bir oyun sergileyerek karşılaşmadan 6-0 galip ayrılmıştı. Lig’de üçüncü hafta Veliköyspor’a konuk olan Sitespor karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılmıştı.
 
LİGDE YEDİ PUAN TOPLADI
Dördüncü hafta Çorlu Sanayispor’a evinde 5-0’lık hezimet ile ayrılan Sitespor bir sonraki hafta Şarköyspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında tek kale bir karşılaşma oynayan Sitespor arzuladığı golü bulamayınca karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı. Altıncı hafta ligin iddialı takımlarından Velimeşe Belediyespor karşısında istediğini elde edemeyen Sitespor son hafta kendi evinde konuk ettiği Tekirdağ Anadolu Lisesispor’u 4-0 mağlup etmişti. Sitespor ligde oynadığı yedi karşılaşmada yedi puan toplayarak beşinci sırada bulundu.
 
“5 OYUNCU TRANSFER ETTİK”
Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Tekirdağ Süper Amatör Lig’de iddialı bir takım kurmak için kolları sıvamıştık.Ancak ligde oynadığımız karşılaşmalarda istediğimiz sonuçları alamamıştık. Takımda ise teknik heyetimizin doğrultusunda bir takım transferler gerçekleştirmek istedik. Sarayspor’dan sol açık  Bora Kolcuoğlu, Çerkezköyspor’dan orta saha oyuncusu Tolga Aşçı, Büyükyoncalıspor’un başarılı orta saha oyuncusu Fuat Avcı, Trexta Fevzipaşaspor’dan savunma oyuncusu Kaan Taşkın ve Vizespor’un savunmacısı Kaan Çarık’ı renklerimize bağladık.
 
TEKİRDAĞSPOR’DAN PUAN İSTİYORUZ
Hafta sonunda lig ikincisi Tekirdağspor karşısına çıkacaklarını belirten Karamehmetoğlu” Bu hafta oynayacağımız Tekirdağspor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyoruz. Yeni transfer edilen arkadaşlarımız aramıza katılarak uyum sorunu yaşamadılar. Ligde en zor deplasman olarak görünen Tekirdağspor’dan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz. Ligde ilk sezonumuz olmasına rağmen iyi bir oyun ortaya koyuyoruz. Bu mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10