AK Partili gençlerden Ertem’e taziye ziyareti

Babası Hacı Yusuf Ertem’i kaybeden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e taziye ziyaretleri devam ediyor. Dün de Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Salih Çağdaş ile AK Par

Çerkezköy 4.01.2012 19:52:00 0
AK Partili gençlerden Ertem’e taziye ziyareti
Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Salih Çağdaş ile AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Selime Günder Yazıcı, geçtiğimiz haftalarda babası Hacı Yusuf Ertem’i kaybeden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e taziye ziyaretinde bulundu. Dün saat 14.00’da gerçekleşen ziyarette AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır, AK Parti İl gençlik Kolları Yönetimi ve İlçe Gençlik Kolları Yönetimi de hazır bulundu. 
 
GENÇLER ERTEM’İ ZİYARET ETTİ
Salih Çağdaş, Selime Günder Yazıcı ve beraberindekiler Ali Ertem’e taziye dileklerini iletirken, gençlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ertem de “Bir taraftan taziyeleri kabul ediyorum. Diğer yandan da görevimi yapmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımızın işlerini aksatmıyoruz” dedi.
 
‘DEMOKRASİ ANLAYIŞI PARTİ İÇİ İSTİŞAREDİR’
Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Selime Günder Yazıcı, Ak Parti Çerkezköy Teşkilatı’nda bütünlük olduğunu ve bundan dolayı memnun olduklarını belirterek “Çerkezköy’deki birlik ve beraberlik maalesef diğer ilçe ve beldelerde yok” dedi. “AK Parti’nin demokrasi anlayışı, parti içi istişaredir” diyen Yazıcı, “Parti içinde huzuru sağlamak ve birlik ve beraberlik içinde olmak çok önemli. Çerkezköy teşkilatında bir kişi olmadığında, onun eksikliği hissettirilmiyor. Bu güzel bir şey” ifadesini kullandı.
 
‘SİYASET CEPHE ARKADAŞLIĞINA BENZER’
Şubat ayında yapılacak olan İlçe kongresine tek liste ile girileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Teşkilatın ‘kimler aday olabilir’ şeklinde bir çalışması oldu. Temayülde adı geçenler, aday olacaklar. Tek liste gitmek, bizim için önemli. Parti içi uzlaşmayı sağlamak gerekiyor. Teşkilatın içinde görmek istediğimiz arkadaşlar var. Siyasi olarak ortak davranmak gerekiyor” dedi. Siyasetin cephe arkadaşlığına benzediğini ifade eden Ertem, “Siyasette kayıtsız şartsız yanınızdakilere destek olmanız gerekir” diyerek Çerkezköy’ün başarısında, teşkilatın yapısı ve uyum içinde çalışmasının da büyük katkısının olduğunu söyledi.
 
‘2003 YILINDA UZLAŞMA OLSAYDI BAŞKANLIĞA ADAY OLMAZDIM’
2003 yılında yapılan kongrede, seçimlere iki liste ile gidilerek hata yapıldığını belirten Başkan Ali Ertem “2003 yılında, seçime tek liste ile gitmek için mücadele ettik. Ama olmadı ve biz kaybettik. Yapılan hata bir yıl sonra düzeltildi. Şayet, o kongrede uzlaşma olsaydı ben belediye başkanlığına aday olmazdım” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın o dönemki “İlçe başkanı olanlar belediye başkanı olmayacak” sözlerini hatırlatan Ertem, “Başbakan sözünde durdu ve ilçe başkanı olan hiç kimse belediye başkan adayı dahi olamadı” dedi.

Çerkezköy Haber / Kader BİLGEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10