Sarıbaş:” Malkaraspor’u layık olduğu yere taşıyacağız”

Süper amatör kümede zor günler geçiren Malkaraspor yeni yılın ardından çalışmalarına Teknik Direktör Özcan Sarıbaş yönetiminde tüm hızıyla devam ediyor.

4.01.2012 20:08:00 0
Sarıbaş:” Malkaraspor’u layık olduğu yere taşıyacağız”
Malkaraspor taraftarının, Malkara halkının ve futbola gönül verenlerin yeni yılını kutladığını belirten Teknik Direktör Özcan Sarıbaş” Umarım ligin geri kısmında fair play anlayışına uygun bir lig geçiririz. Ligde oynayacağımız 2012 yılının ilk maçı olan Şarköyspor maçından mutlaka 3 puan almak istiyoruz. Ligin ilk devresinin bitimine 2 maç var, bu maçlarda ve ligin 2. devresinde oynayacağımız diğer müsabakalarda puan ya da puanlar alarak yükselişe geçmek istiyoruz. Futbolcularımızın hepsi yerli, Malkara'lı çocuklardan oluşuyor. Tecrübesiz bir takımımız var. Nurullah, Cüneyt gibi ilk defa oynayan futbolcularımızla yola devam ediyoruz. Tecrübesiziz ama hepsi kabiliyetli çocuklar, hepsine güveniyorum. Şanssızlıklar, maddi sıkıntılar ve sakatlıklar peşimizi bırakmıyor. İmkansızlıklara rağmen bizler elimizden geleni yapıyoruz. Antrenmanlara maalesef çok geç başladık. Bunun olumsuz etkisini gördük” dedi.
 
TARAFTARLARI TRİBÜNE BEKLİYORUZ

Şarköyspor maçı çıkış yakalamamız açısından büyük bir fırsat ve bu fırsatı değerlendirip taraftarımızı mutlu edeceğiz” diyen Sarıbaş” Bu müsabakadan 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarların bu yeni yılla beraber 2012 yılında da bizi yalnız bırakmayıp tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini bekliyoruz. Sakat olan futbolcularımızdan Uğur Aygün ve Erdem Uncuoğullarından takımdaki yerlerini alamıyorlar. Sakat futbolcularımızın düzelmesi ve takıma yapılacak 1-2 takviye ile ligi daha üst sıralarda tamamlamaya çalışacağız" dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10