Muratlı Belediyespor şampiyonluk istiyor

Liglerin tatile girmesiyle oluşan boşluğu iyi değerlendiren Muratlı Bld. Spor’ da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 1. Amatör ligde ki son karşılaşmasına çıkacak olan Muratlı Bld. Spor bu karşılaÅ?

4.01.2012 20:09:00 0
Muratlı Belediyespor şampiyonluk istiyor
Şampiyonluğun bir diğer adayı Aydoğdu Gençlik Spor ise rakibi Muratlı Bld. Spor’un hemen 1 puan ardından 2.sırada yer alıyor. Ligde ki son karşılaşmalarda liderin puan kaybetmesi durumunda eğer maçı kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek olan Aydoğdu Gençlik Spor’ da ise gerginlik hakim. Muratlı Bld. Spor antrenörü Zeki Demirkıran ise yaptığı açıklamada; artık bir senelik emeğimizin karşılığını almak için son maçımızı da kazanıp şampiyon olmak  istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde diğer maçların sonuçları bizi ilgilendirmeyecek dedi. Sözlerine Muratlı Bld. Spor’un 7-8 senelik hasretine son vermek istediklerine değinerek devam eden Zeki  Demirkıran ; Camia olarak çok kenetlendik bu güne kadar emeği geçenleri kutluyorum dedi.
 
ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Sözlerine taraftara değinerek devam eden Demirkıran; “Örnek bir duruş sergiliyorlar taraftar desteği bizim için çok önemliydi onlarda hem iç saha maçlarımızda hem de dış sahada asla bizi yalnız bırakmadılar maçın en kritik anlarında bile puan kaybına çok yakınken dahi desteklemeyi sürdürdüler ve onların sayesinde buralara geldik dedi. Ligde 9 maçın 9’unu da kazanarak çok başarılı bir grafik çizen Muratlı Bld. Spor’da hedef  10 da 10 yaparak üst lig hasretini dindirmek istiyor.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10