Emitt Toplantısı yapıldı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek 16. EMİTT Fuarı öncesi Edirne'de Trakya Kalkınma Ajansı ve Edirne Turizm İl Kültür Müdürlüğü tarafından bi

Bölgede Gündem 5.01.2012 20:29:00 0
Emitt Toplantısı yapıldı
GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİZ
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ile Edirne İl Kültür Şube Müdürü Aynur Erbek, Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Keşan Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ile Edirne'deki turizmciler ve ilgili sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, toplantıda yaptığı konuşmada Edirne Belediyesi olarak EMİTT Fuarı'na gerekli desteği vereceklerini ifade etti. Selimiye Camii’nin Unesco Mirası Listesi'ne girdiğini anımsatan Tanrıkulu “Dünyada 6 şehirdeki eserler bu listede yer alıyor. Bu nedenle Selimiye Camii'ne EMİTT Fuarı'nda ilimizin tanıtımı anlamında öne çıkarmayı hedefliyoruz. Belediye olarak da EMİTT Fuarı'na gerekli desteği vermeye hazırız” dedi.
 
3 İL AYNI ÇATI ALTINA TOPLANACAK
Trakya Kalkınma Ajansı temsilcileri de, bu yıl Ajans olarak Trakya illerinin aynı çatı altında toplanması konusunda toplam 324 metrekarelik bir yer kiralandığını, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’ın aynı çatı altında tanıtımının sağlanacağını ve yer kirası ile stand bedellerinin Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacağını belirtti. Daha sonra, standlarla ilgili bir sunum yapılarak katılımcılara bu konuda bilgi verildi ve yapılacak etkinliklerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 
BUGÜN TOPLANACAKLAR
Öte yandan EMİTT Fuarı ile ilgili olarak 6 Ocak’ta Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda saat 13.00'te bir toplantı düzenleneceği, fuarla ilgili gerekli görüşmelerin yapılacağı ve Ayşegül Arslan Aydın tarafından, Trakya Kalkınma Ajansı'nca düzenlenen toplantı hakkında bilgi verileceği de açıklandı.

Çerkezköy Haber / Ahmet KILAVUZ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10