Ordu yine kulaç atarak stres atacak

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, dün yine kısa bir basın toplantısı yaparak, Pazar günü saat 14.30’da Marmara Ereğlisi’nde denize gireceğini açıkladı. Pazar g

Çerkezköy 5.01.2012 20:45:00 0
Ordu yine kulaç atarak stres atacak

Geçtiğimiz kış Karadeniz’in soğuk sularında kulaç atan, ardından Çanakkale’de denize giren MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu Pazar günü de Marmara denizinde kulaç atacak. Çerkezköy siyasetinde alışıla gelinenin dışında yaptığı farklı, bir o kadar da renkli basın toplantıları ile hemen her gün gündemde kalmayı başaran MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, dün yine kısa bir basın toplantısı yaparak, Pazar günü saat 14.30’da Marmara Ereğlisi’nde denize gireceğini açıkladı.

MARMARA’NIN SERİN SULARINDA

Pazar günü Marmara’nın soğuk suları ile buluşacak olan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu ‘Gelecek Bin Yıl İçin Kulaç’ sloganıyla Marmara Ereğlisi’nin Yeniçiftlik sahilinde denize gireceğini belirterek “Ülkemizde gözü olan dış mihraklara karşı duruşumuzu ortaya koyarak milliyetçilerin nelere karşı ne kadar dirençli olduğunu bir kez daha sergilemiş olacağız” dedi. Pazar günü öğlen saatlerinde Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nın okuyarak Marmara denizine hareket edeceklerini, isteyen herkesin arabasına Türk Bayrağı takarak bu etkinliğe katılabileceğini ve kendisini izlemeye gelenlere hamsi ikramında bulunacağını belirten Ordu, basın mensuplarına ise Çerkezköy gündemine ilişkin yeni malzemeler vereceği sinyalini verdi.
 

 Çerkezköy Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10