Sitespor zorlu deplasmanda

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Tekirdağspor sekizinci hafta karşılaşmasında beşinci sırada olan temsilcimiz Sitespor ile karşı karşıya gelecek. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmeto?

6.01.2012 21:37:00 0
Sitespor zorlu deplasmanda
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Sitespor ligin sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek.
 
“HAZIRLIKLAR TAMAM”
Süper Amatör Küme’de bu yıl ilk kez mücadele eden Sitespor  ligin 8.haftasında deplasmanda Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin son haftasında evinde Tekirdağ Anadolu Lisesispor’u farklı yenerek moral bulan Sitespor, antrenör Kemal Özmen yönetiminde Tekirdağspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Son antrenmanını Cuma günü gerçekleştiren Sitespor maç saatini beklemeye başladı. Hafta içinde aralarında bir dönem birinci ligde top oynayan Celil Sağır’ı kadrosuna katarak büyük sükse yapan Tekirdağspor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak taraftarına Velimeşe Belediyespor yenildisini unutturmak istiyor. Sitespor ligde oynadığı yedi karşılaşmada 7 puan toplarken Tekirdağspor ise 16 puan topladı.
 
HEDEF ÜÇ PUAN
Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Tekirdağspor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Zirve mücadelesi veren Tekirdağspor ise kendi sahasında Sitespor’u yenerek şampiyonluk yolunda bir adım daha atmak istiyor. Ligde ilk mağlubiyetini geçen hafta Velimeşespor karşısında alan Tekirdağspor yaptığı transferle yeniden zirveye ortak olmak istiyor. Ligde 7 puanla dört takım arasında avarajla üst sırada olan temsilcimiz Sitespor, Tekirdağ karşısında üç puan alarak üst sıralara yükselme peşinde.
 
3 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Ligde lider durumda bulunan Velimeşe Belediyespor ise evinde Marmaracıkspor’u konuk edecek. Pazar günü Velimeşe Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligin alt sıralarında mücadele eden Çorluspor ile Tekirdağ Anadolu Lisesispor General Basri Saran Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Yine ligin alt sıralarını ilgilendiren karşılaşmada Malkaraspor Şarköyspor’u konuk edecek. Malkara 14 Kasım Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma 13.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10