Trexta Fevzipaşaspor üç puan peşinde

1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve yarışında uzaklaşan Trexta Fevzipaşaspor ligin on dördüncü hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor’u konuk edecek. Veliköy Sahası’nda yarın oynanacak ola

6.01.2012 21:38:00 0
Trexta Fevzipaşaspor üç puan peşinde
Ligde son haftalarda büyük düşüş yaşayan Trexta Fevzipaşaspor Vakıflar Güvenspor ile evinde karşı karşıya gelecek.
 

AHIMEHMETSPOR’A MAĞLUP OLDU

 

Lig’e Süper Amatör Lig hedefi ile başlayan ancak son haftalarda kötü sonuçlar alarak zirve yarışından tamamen uzaklaşan  Trexta Fevzipaşaspor bir önceki hafta deplasmanda Ahımehmetspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Trexta Fevzipaşaspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında bulduğu golle öne geçti. Rakibi karşısında üstünlüğü sürdüren temsilcimiz ilerleyen dakikalarda farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip Ahımehmetspor rakibi karşısında üst üste üç gol bularak karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Ligde oynadığı 12 karşılaşmada beş galibiyet iki beraberlik alan Trexta Fevzipaşaspor 17 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

 

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

 

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Vakıflar Güvenspor maçına hazırlandıklarını belirten Trexta Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Orhan Demir” Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Geçen hafta iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen rakibimizin arka arkaya gelen gollerine engel olamayarak karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Bu hafta evimizde oynayacağımız Vakıflar Güvenspor karşısında galibiyet istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum” dedi.

 

MAÇ SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Büyükyoncalıspor-Trexta Fevzipaşaspor ligin on dördüncü hafta karşılaşmasında Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ise saat 13.00’te başlayacak.

 

ULAŞ EVİNDE

 

Ligde temsilcilerimizin dışında tek karşılaşma var. Bir önceki hafta Kızılpınar Belediyespor’a deplasmanda mağlup olarak ikinci sıraya gerileyen Ulaş Belediyespor kendi evinde Büyükyoncalıspor’u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemeyen Ulaş Belediyespor karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Büyükyoncalıspor ise bir önceki hafta kendi evinde Sarayspor ile berabere kalmıştı. Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10