Bariyerlere çarptı, 1 yaralı

Çerkezköy’de önceki gün kısa süreli etkili olan yağış, Çerkezköy-Çorlu yolunda kazaya neden oldu. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Yaralı Sami S. Çerk

Çerkezköy 7.01.2012 18:35:00 0
Bariyerlere çarptı, 1 yaralı
Çerkezköy’de önceki gün kısa süreli etkili olan yağmur, irili ufaklı pek çok maddi hasarlı kazaya neden olurken, Çerkezköy-Çorlu yolunda meydana gelen kazada da bir kişi yaralandı.
 
BİR KİŞİ YARALANDI
Edinilen bilgiye göre; 59 UY 961 plakalı Dacia marka araçla Çorlu’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Sami S.. ıslah yolda bir kamyonun kendi aracını sıkıştırması sonucu bariyerlere çarptı. Atılım Beton mevkiinde meydana gelen kazada çarpmanın etkisiyle hafif yaralanan araç sürücüsü Sami S. olay yerine gelen ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
EKİPLER TRAFİK ÖNLEMİ ALDI
Kazanın ardından olay yerine gelen ilçe trafik ekipleri, kaygan yolda başka kazaların meydana gelmemesi için güvenlik önlemi aldı. Trafik ekiplerinin incelemelerinin ardından, araç çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10