Derbiden Çerkezköyspor galip çıktı 2-1

Tekirdağ U-17 Futbol Ligi C Grubu’nda temsilcilerimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Sitespor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada mağlup duruma

7.01.2012 19:03:00 0
Derbiden Çerkezköyspor galip çıktı 2-1
U-17 Lig’inde Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı C Grubu’nda altıncı haftayı üç puan ile kapatmayı bildi.
 
13.00’DE BAŞLADI
Cumartesi günü saat 13:00’da Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Sitespor U-17 Futbol Takımı 1-Erdem, 2-Özden, 3-Serdar, 4-Batuhan, 5-Emre, 6-Şükrü, 7-Şahin, 8-Samet, 9-Fırat, 10-Burak, 11-Zafer ilk onbiriyle çıkarken. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise 1-Sefa, 2-Baki, 3-Ümit, 4- Uğur, 5-Ömür, 6-Hamza, 7-Melih, 8-Gökhan, 9-Kadir, 10-Selim, 11-Doğukan ilk onbiriyle çıktı.
 
KONUK EKİP BAŞLADI
Karşılaşmaya konuk ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının başlama vuruşuyla başlandı. Maç başladığı gibi pres yapmaya başlayan Sitespor U-17 Futbol Takımı oyuncuları, topa sahip oldu ve karşı atağa geçtiler. Ceza sahası içine koşan Samet’i iyi gören Burak, pasını Samet’e aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Samet vuruşunu yapacağı sırada sportmenlik dışı şekilde düşürüldü ve pozisyonu çok net gören hakem penaltı noktasını gösterdi. Üçüncü dakikada penaltı vuruşu kazanan Sitespor U-17 Futbol Takımında penaltıyı kullanmak için topun başına Şükrü geçti. Güzel bir vuruşla topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderen Şükrü takımının karşılaşmadaki ilk golünü kaydetti. Sitespor U-17 Futbol Takımı 1-0 öne geçti.
 
SİTESPOR U-17 TAKIMI ÇOK ERKEN BİR GOL BULDU
Erken gelen golün etkisiyle büyük bir şok yaşayan konuk ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı çabuk toparlanma çabasına girdi. Yaklaşık 10 dakika oyun soğurken, dakikalar 14’ü gösterdiğinde Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Doğukan’ın ayağından gelen golle beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı atağında Hamza içeride pas bekleyen Doğukan’ı gördü. Hamza ayağının içiyle güzel bir ortayla topu Doğukan’la buluşturdu. Gelen topa sert ve etkili vuran Doğukan, takımının beraberlik golüne imza attı. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 1-1’lik beraberliği yakaladı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR U-17 TAKIMI ÖNE GEÇTİ
Gelen golle birlikte oyuna hakimiyetini koymaya başlayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkili ataklarının ardı arkası kesilmedi. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı dakika 20’de Ömür’ün ayağından gelen golle karşılaşmada 2-1 öne geçti. Ceza sahası dışında topla buluşan Kadir boşta gördüğü Ömür’e pasını aktardı. Kaleyi cepheden gören bir bölgeden sert ve etkili bir vuruşla topu kalecinin ulaşamayacağı yere göndererek golü kaydetti. Konuk ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 2-1 öne geçti. Golden sonra Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı oyuncularının gol sevinci görülmeye değerdi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR İLK YARIYI GALİP KAPATTI
Karşılaşmada öne geçmelerinin ardından rahat bir oyun anlayışı sergileyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı oyuna hakimiyetini koydu. İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımda etkili atak geliştiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
 
İKİNCİ YARI EV SAHİBİ EKİP BAŞLADI
İkinci yarı ev sahibi ekip Sitespor U-17 Futbol Takımının başlama vuruşuyla başladı. Maçın başlamasının ardından oyuna hakimiyetini koymak için kendi yarı alanında kısa paslar yapmaya başladı. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı pres yaparak topa sahip olmak istedi ancak başaramadı. Topa çok iyi sahip olan ev sahibi ekip Sitespor U-17 Futbol Takımı dakika 54’de etkili bir atakla Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımının sağ köşe gönderine kadar indi. Sağ kanattan içeriye iyi bir orta açan Emre topu Fırat’la buluşturdu. Kendisine gelen topu iyi takip eden Fırat bekletmeden vuruşunu yaptı. Ancak top direğin yanından dışarı çıktı.
 
SİTESPOR ATAKLARDAN YARARLANAMADI
Sitespor U-17 futbol takımı bulduğu atakları ilerleyen dakikalarda bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Dakikalar 73’ü gösterdiğinde Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sağ kanattan ev sahibi ekip Sitespor U-17 Futbol Takımının ceza sahasına kadar geldi. Rakibini geçen Selim orta açma çabasındayken Sitespor U-17 Futbol Takımı oyuncusu Ömür’ün rakibini kolundan çekerek düşürmesini hakem sportmenlik dışı faul olarak gördü ve Ömür’ü sarı kartla cezalandırdı. Faulü kullanmak için topun başına geçen Selim etkili bir orta açamadı ve top farklı bir şekilde auta çıktı.
 
ÇERKEZKÖYSPOR GALİBİYET İLE AYRILDI
Sitespor U-17 Futbol Takımı son dakikalarda beraberlik golü için yüklenirken, Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise savunmada hata yapmadı. Karşılaşmaya boyunca zeminin bozukluğundan ötürü oyuncular ayakta durmakta zorlandı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Sitespor U-17 Futbol Takımı kendi sahasında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımına boyun eğdi ve karşılaşmadan 2-1’lik bir mağlubiyet ile ayrıldı.  Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 14 yaparken, Sitespor U-17 Futbol Takımı ise 6 puanda kaldı.

     


0282 726 91 91
0282 747 65 10