Çerkezköyspor Ispartaspor’u Şafak ile geçti 1-0

Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor hazırlık karşılaşmasında BAL takımlarından Ispartaspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan temsi

9.01.2012 19:10:00 0
Çerkezköyspor Ispartaspor’u Şafak ile geçti 1-0
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Çerkezköyspor Ispartaspor ile hazırlık karşılaşması yaptı.
 
ISPARTASPOR İLE OYNADI
Devre arası çalışmalarını Antalya’da yaptığı kamp çalışması ile sürdüren Bölgesel Amatör Lig 12.Grup temsilcimiz Çerkezköyspor ilk hazırlık karşılaşmasını BAL takımlarından Ispartaspor ile yaptı. Karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor etkili başladı. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Ispartaspor ise temsilcimiz karşısında kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. İlerleyen dakikalarda rakip kalede sağlı sollu ataklarla gol arayan Çerkezköyspor ileri uç elemanları fırsatları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sona erdi.
 
GOL ŞAFAK’TAN GELDİ
Karşılaşmanın ilk devresindeki etkili oyununu Çerkezköyspor ikinci devrede sürdürdü. Yeni transferlerinde oynadığı karşılaşmada ataklarını sürdüren temsilcimiz arzuladığı gole 63.dakikada Şafak Torin ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Şafak düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Çerkezköyspor Genel Menajer Ergün
Uncuoğullarından ikinci devre  hazırlıklarını antrenmanların dışında hazırlık karşılaşmaları ile sürdürdüklerini belirterek” İkinci devre hazırlıklarına ara vermeden devam ediyoruz. Ispartaspor karşılaşmasında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Kamp sürecinde Salı günü Karamanspor ve Cuma günü ise Eskişehir Sağlıkspor ile hazırlık maçı yapacağız” dedi.
 
SAKAT OYUNCULARIMIZ TAKIMDAN AYRI ÇALIŞIYOR
Takımda sakat oyuncuların yavaş yavaş iyileştiğini belirten Uncuoğullarından” İlk devrenin son karşılaşmasında sakatlanan Mehmet Narin ve Fırat Işık takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında sakatlanan kalecimiz Tugay ise kondisyoner eşliğinde hazırlanıyor. Ispartaspor maçında golden sonra Şafak sakatlandı. Yapılan kontrollerde oyuncumuzun arka adalesinde yırtık tespit edildi. Onunda tedavisine devam ediliyor” dedi.
 
“HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ”

Yeni transferlerin takıma uyum sağladığını söyleyen Uncuoğullarından “ Garajlar Taçspor’dan aldığımız Oğuz Kaptan, Avcılar Belediyespor’dan Cihan Tok, Altınoluk Belediyespor’dan Tuncay Döşoğlu ve Derince Belediyespor’dan alınan Aykut Baltacı takıma uyum sağladılar. Oyuncularımız hazırlık karşılaşmasında hiç sırıtmadılar. 15 Ocak’a kadar kampı en iyi şekilde değerlendirip ikinci etap çalışmalarına kadar ikinci devreye hazır girmek istiyoruz” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10